Vilket väder!

Vilket väder det är ute alltså, helt underbart!
Passar på att rida ut Winnetoo idag igen, vi har ändå inga viktiga pass som måste genomföras och han är värd ett par lugna dagar. Dessutom älskar han att få komma ut och titta sig omkring. Visste ni att jag (när vägarnas underlag är bra och inte isiga) rider max i paddock/manege två dagar på raken? Jag är super noggrann med att rida ut mina hästar, det är en teori jag har, att det faktiskt har stor betydelse att dom får ha roligt och släppa på all prestation för ett tag. Därför varierar jag deras träning extremt mycket utomhus, på vägar, i klätterbackar, i skogar och på sommrarna även ut i hav. Som någon utav er skrev i en kommentar; Tänk rätt, tänk häst! Jag tror på glädje i framgång, och glädje kommer inte endast av att rida mellan fyra väggar hela tiden - tror jag.

Så nu blir det en riktig härlig skritt tur i skogen ♥

Bild från igår.

Lite senare ikväll ska jag faktiskt hålla träning nere i våran manege för min gulliga mini-grupp. Dock var någon sjuk osv idag, men det blir en liten grupp med duktiga, målmedvetna tjejer :) Jag älskar att kunna dela med mig av kunskap och tankar, och det är så roligt att se dessa unga ryttare ta in allt och göra sitt bästa för att blir bättre hela tiden. Dom tar in allt så snabbt och VILL lära sig, det är den viktigaste egenskapen av alla!

Sedan är det plugg som står på listan, sjukligt mycket slutarbeten och sånt som påbörjats nu..

Självklart kommer det mer update senare, men det kunde ni väl räkna ut eftersom ni är världens gulligaste och man inte kan låta blir att gå in här och skriva? ;)
Tack för alla underbara kommentarer igen, ni är helt grymma.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Ååååh, jag skulle också vilja rida för dig!

2011-03-08 @ 16:57:25
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: Isabella Bergh

verkligen jätte fin blogg :D

2011-03-08 @ 17:25:12
URL: http://cassechuck.blogg.se/
Postat av: HOPPIDIOTERNA Emelie

Hej,

jag beundras verkligen dig då du kämpar för din framgång mer än massa ungar man läser om, och du tänker så rätt och skriver så mycket vettigt som blir värt att läsa, du tänker inte bara rosetter utan tänker väl om dina hästar, och just det du nämner i detta inlägg att rida ut mycket, vilket också är ett motto för mig och jag blir glad att läsa att det finns fler som tänker lika då många i dagens läge rider på banan i stort sett jämt.

Fortsätt som du gör, du har en bra stil!



Mvh emelie- www.hoppidioterna.blogg.se

2011-03-08 @ 17:35:14
URL: http://hoppidioterna.blogg.se/
Postat av: wilma!

Fy vad orättvist, vill också rida för dig <3

2011-03-08 @ 20:27:09
Postat av: Vendela

jag tror att om man hittar på saker med sin häst utanför ridbanan så blir asså 'banden' starkare, typ när man åker iväg och tävlar, åker på träningsläger, rider ut och sånt, det känns så för mig iaf :D

2011-03-08 @ 21:06:54
URL: http://meraridning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0