Skolan - Göteborg - Ridning

Imorse vad jag i skolan och hade hästteori i två timmar.. seeegt! Vi går igenom hur vi ska lägga upp foderstater och så vidare, skitjobbigt för mig som inte kan matte.. blä! Efter detta så tog jag mig in till Göteborg, shoppade lite snabbt i min ensamhet (vilket var riktigt mysigt faktiskt! aldrig trott att jag skulle tycka om att göra det själv, men minsann!) Sedan drog jag vidare hem för att göra dagens mål - rida Mahjong. Jag kommer inte att kunna rida honom under några dagar nu, speciellt inte helgen då jag fyller på fredag och skall köra all in liksom, så det fick bli ett genomkörarpass så att han förhoppningsvis håller i sig tills på söndag.. det blir årets första tävling då faktiskt! :D (och för er som nu givetvis kommer att gnälla o skriva "du kan ju inte låta hästen vila så mycket innan" osv - jag har sagt att han troligen inte skall hinna bli riden, iaf inte genomkörd - men då givetvis någon annan slags motion som min mamma hjälper till med. Bra va?)

Idag var han jättefin! Jag la väldigt mycket fokus på min egen sits, eftersom att den har försämrats igen med mina händer. (Blir alltid så efter en sommar har jag kommit på = då jag kör moppe.) Bredare händer, vilket jag inte fååår men det blir bara så. Men det blev mer benridning och en stilla sits och hand vilket jag var nöjd med, berömde mig själv vissa gånger när jag klarade av saker som jag har jobbigt för eller tycker är svårt! Tjongen var lite segis och så i början, men efter en stund blev han riktigt rolig! Mjuk o fin, hade både gas och broms samt en mjuk mun. Härligt!


Nu ska jag sova, då tåget mot Kungsbacka går vid 06:55 imorgon... SUCK!


Kommentarer
Postat av: Anonym

fin bild :)

2011-03-23 @ 23:29:14
URL: http://hillaryochfleur.blogg.se/
Postat av: Ebba

Underbar bild!:)

2011-03-24 @ 08:14:59
URL: http://equify.blogg.se/
Postat av: Anonym

Suuper fin bild ! :)<3

2011-03-24 @ 10:56:36
Postat av: Maja - fälttävlansryttare

mysig bild :)



film från gårdagens hoppning, 1.30 m! kommentera :)

2011-03-24 @ 13:44:33
URL: http://retardriders.blogg.se/
Postat av: Norea

Jag har bara en fråga (: För ett tag sen skrev ni om att ni skulle ha en fototävling, men där besökarna valde vad som skulle vara temat lr va man ska säga.. Jag undrar bara vad som hände med den? (; Kan vara så att jag har missat att den kommit upp eller har det bara inte kommit upp än? (;

2011-03-24 @ 17:25:39
URL: http://familjensr.blogg.se/
Postat av: Frida

Shit vilken härlig sommarbild!

2011-03-25 @ 13:47:56
URL: http://ryttarn.webblogg.se/
Postat av: Sandra

herregud vilken fin bild!!

2011-03-25 @ 17:50:12
URL: http://bjursbrudar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0