Film från dagen


Kommentarer
Postat av: Angelina Svedbo- dressyr ryttare med världens finaste ponny

Så sjukligt fina <3

2011-03-05 @ 21:08:09
URL: http://ponydressage.blogg.se/
Postat av: Jossan

Håller med den kommentaren som "Anonym" skrev i inlägget Dagens ridpass som du tog upp i inlägget efter det här!



Du ser verkligen inte stor ut, snarare liten. Dina ben går inte ens under magen! Han är maffig och klarar lätt dig! Du är smal och fin och även om DU tycker att du är för lång, så kommer du inte i obalans när du rider (det jag sett) och då gör det ingen skada eftersom att du inte väger för mycket. Sen tycker inte JAG att du är för lång, inte alls. Tycker faktiskt du ser helt lagom ut på honom, du kan t.o.m vara lite längre :)



Du har verkligen gjort ett bra jobb med Winnie, ni är helt underbart fina tillsammans! Ni två tillsammans sprider en enorm glädje :')



Lycka till med honom och allt!



Massa kramar, Jossan :)

2011-03-05 @ 22:00:44
URL: http://goodness.blogg.se/
Postat av: ulrika

Kan bara hålla med komentaren över, du ser absolut inte stor ut på honom! Du är så pass skicklig så du (som jag sett på filmer) inte alls stör honom. Dessutom har du lagt en sån enormt bra grund för honom så han har styrkan och balansen att kunna bära upp en lite för lång ryttare! Jag är ungefär lika lång som dig och redan för nästan två år sedan var det många som tyckte jag var stor på min d-ponny. Dock tyckte jag själv inte det och hon stördes inte alls, och just nu är hon i bättre balans och stadigare än aldrigt förr! Man kan bara känna utifrån sig själv och ponnyn, ingen annan ska bestämma när man är lagom, för stor eller för liten för det är bara känslan som säger när det inte går längre!

2011-03-05 @ 22:13:19
URL: http://ulrikaasplund.blogg.se/
Postat av: Malin

Skit i det som skriver på skvallerbloggar. Att du har gjort honom sämre osv. Du gör ett underbart jobb med honom. Du har fått fram så han visar tydligt vad han älskar att göra. Är det något fel, att han blir lite het mot och efter hindren? Han får göra det han älskar och du låter honom göra det. Han får vara den han är och du acc. det! DU GÖR ETT S*IT BRA JOBB LINN!!!!

2011-03-06 @ 09:27:03
Postat av: Fanny

Så himla fina ni är! Det ser så lugnt och harmoniskt ut att man inte kan få nog av att titta på er!

2011-03-06 @ 12:14:13
URL: http://myhera.blogg.se/
Postat av: Anonym

tänk på lugder beerbaum, han om någon är lång på alla sina hästar. Men det hindrar inte honom?

2011-03-06 @ 12:17:21
Postat av: Johanna

jag tycker verkligen inte att du är lång! han ser stor o stark ut,maffig! han klarar dig:) och det jag sett så tycker jag inte att du stör honom,verkligen inte! ni passar som handen i handsken. JAG tycker du kan fortsätta rida honom och inte tänka på din längd:)

2011-03-06 @ 13:28:20
URL: http://minpolleochjag.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

tillägg: om du vill veta om du är för lång hoppa upp och sätt dig på honom utan sadel och slappna av...ta kort och se vad du tycker och lägg upp här o se va andra tycker, är du inte för lång barbacka är du garanterat inte för lång överhuvudtaget!!

2011-03-06 @ 13:31:03
URL: http://minpolleochjag.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Ni är verkligen fina ihop!:)



Men jag undrar en sak som jag har undrat väääääldigt länge. Varför har hoppryttare så korta läder i dressyren? Och ofta ser jag hoppryttare rider dressyr i en hoppsadel vilket ger mindre stöd och för att få något stöd så måste man ha korta läder.



Asså det är inget klagomål utan bara undrar, du har en jättebra sits:)Och att ha en bra sits i en hopp/allroundsadel är INTE lätt!



Vet att dressyrryttare kanske har för långa i hoppningen, haha^^

2011-03-06 @ 13:44:32
URL: http://dressyrnorden.bloggplatsen.se
Postat av: Hedda

Hej, gud vad ni är fina tsm, tkr verkligen inte att du ser för stor ut på honom. Tycker att båda ni ser så lyckliga ut när ni är tsm <3

2011-03-06 @ 15:32:48
URL: http://heddanystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0