Dressyrryttarens missöden

Att vara en dressyrryttare på hög nivå sätter sina spår, i alla fall när man är lite för nyfiken och vill testa saker som folk säger inte går. Te x när en klasskompis NH-ponny bockar av alla som sitter upp om man galopperar. Jag är inte sen på att vilja testa, vilket jag givetvis fick för..

Snyggaste bildserien ever på Mulle-hästen Conny & Gennegirl!

Detta var några av de allra första gångerna som Conny skulle låta sig stegra, buga och så vidare med andra ryttare på ryggen än Norah, vilket jag tycker är jätteimponerande att han klarade av så pass bra! Norah är grym.

Jag har fått sitta flera gånger på honom efter detta och både bugat själv och stegrat själv, hur tufft som helst! Norah har lagt ner hur mycket jobb som helst på trickträning av olika slag på den här hästen, och det är verkligen enormt härligt att se vilket samspel de kan ha, både från marken och ryggen. Gott att ha en sån här knasig brud i klassen, och inte bara töntiga skogsmullar eller hoppryttare.. ;)

Btw, ser ni hur liten jag var? Detta var i början av ettan, dvs. då man inte bott hemifrån speciellt länge.. jag skulle verkligen göra vad som helst för att få vara mindre igen, jag kanske inte var smal men jag var i alla fall smalARE.

Kommentarer
Postat av: Amanda

HAHAHAHAHHAHAHAAHA jag dör vad roligt.. Shit du verkligen RAMLAR av!

2011-03-16 @ 18:58:19
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: an´drea

HAHAHAHAHA shit vad kul! xD

2011-03-16 @ 19:51:56
URL: http://ponnyfjantarna.blogg.se/
Postat av: Olivia

Hahaha, snyggt! ;)

2011-03-16 @ 23:09:34
URL: http://oliviasandelin.blogg.se/
Postat av: Karin

Norah är ju så grym! Kommer ihåg när hon fick lilla Conny (eller "C" som jag har för mig att hon kallade honom för en herrans massa år sedan) - och man fick höra om ena rackartyget han hittat på efter det andra. Häftigt att hon lyckats få honom trivas så himla bra med henne! Han har ju verkligen utvecklats till en toppenponny.

Postat av: Alma

Har själv gått på internat, så vet vad det kan göra med kroppen och vikten. Vi fick så sjukt god mat på skolan, och efterätt på det, man åt tills det inte fanns mer.. Fast det kanske inte din skolas mat är, hum.



Conny och Norah är häftiga, och det dem uppnått! :)

2011-03-17 @ 10:12:35
URL: http://www.nattstad.se/svartlistad
Postat av: Elin

kan inte du tjata på norah att hon ska börja blogga igen? :D

2011-03-17 @ 16:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0