Drar lite snabbt om dagen

Det har blivit en låång stalldag för mig idag. För Martijns del så blev det ett longeringspass idag, och han stretchade igenom så duktigt så. I början när han nyss hade kommit till mig så förstod han inte hur man skulle göra när man longerades, grön och litade inte på någon, men efter mycket hantering och träning så går han som en klocka när man gör det. Han vet precis vad som gäller och trivs med det tror jag, han har lätt för att släppa loss och bli avslappnad i vilket fall vilket är målet.




Med Tjongen var jag ute en lugn och härlig tur med Sofia Hedman (checka in!) som har sin häst på andra sidan dalen. Mahjong fick gå på hacket och hoppsadeln och bara strosa idag, skönt för honom att få chilla efter en tävlingsdag med två hårt presterande program.

Dessutom fick jag veta av min pappa när jag kom hem, att han fixat så vi kan byta körskola till en i Uddevalla. För tillfället så är jag anmäld till en i Kungsbacka, men har bara varit där 3 gånger på teorilektioner, så det är så ovärt.. orkar verkligen inte pendla dit, så det var enormt bra att vi kunde byta till Uddevalla nu när jag är hemma under sommarlovet! Så många som tar körkort nu.. känner mig så jäkla sur att jag själv inte orkar/hinner/kan ta tag i det - men nu jäklar. Nu har jag sommarlov, nu har jag lite extra lediga timmar, nu SKA jag!



Kommentarer
Postat av: A

hur orkar du vara ryttare, e inte det jobbigt?

2011-06-13 @ 20:02:33
URL: http://alawiis.blogg.se/
Postat av: A

okej haha jätte bra! inspiration, ska vi göra länkbyten imorn på morgonen? :D <3

2011-06-13 @ 20:14:28
URL: http://alawiis.blogg.se/
Postat av: A

+ hur gör du så man kan använda smilisar? :o

2011-06-13 @ 20:17:16
URL: http://alawiis.blogg.se/
Postat av: Matilda Martinsdotter - fotoblogg

Vilken urgullig häst :)

2011-06-13 @ 21:59:30
URL: http://zoomsisters.blogg.se/
Postat av: Amanda

haha ja men du ba kör hårt med körkortet! För mig tog det ca 1 år å ta det..jag skrev in mig på våren nån gång, körde som fasiken under sommaren efter att jag tagit studenten, men pallade inte läsa teorin då när jag hade gått ut skolan precis så det stoppade ju mig..så sen bara rann tiden iväg å hela hösten å vintern gick å a sen nu i våras satte jag igång igen å bestämde mig, så då tog jag det! Så jäkla skönt!! xP haha man känner sig ju så jäkla grym just när man tar det, även fast tusen andra personer oxå gör det hela tiden..men det är för underbart! xP

Så lycka till med ditt körkort..å glöm inte bort teorin! ;P

2011-06-13 @ 22:20:20
Postat av: J L

Kolla mailen nu!! ligger fina bilder där :D

2011-06-13 @ 22:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0