Iskalla händer och snart riddax

Godmorgon/godmiddag på er!
Sitter i datasalen där det är iiiiiiiiiiiiiiisskallt (vi har ingen värme i skolan, IGEN?!?!) för att svara på massa religions-frågor, men fastnade givetvis här istället. Så tråkigt att jag inte kan uppdatera knappt nu för tiden eftersom att jag glömde internet hemma och har full rulle i skolan hela tiden!

Igår när vi skulle rida så blev det strömavbrott precis när vi kortat upp tyglarna, hur jäkla typiskt är inte det? Så dagens ridning på mina pollar blev bara framskrittning, haha!

Idag har vi hoppträning, och vår kära Mia Ingvarsson skall sluta som hopptränare, och istället ska vi få Sussie Pålsson.. Aldrig sett/ridit för innan, men det ska väl bli kul att se hur hon fungerar. Hon kommer från Billdal, så säkert många hoppryttare som läser bloggen som har koll på henne. Idag skall hon vara med och titta på oss när vi rider ialla fall, så det blir snarare hon som får veta hur vi är, än att vi ryttare får veta hur hon som tränare är än, haha!

Yesyes, nu ska jag springa in i klassrummet och se vad de andra gör, hoppas att maten kommer snart och sen kuta ner till stallet o mocka innan mina hästar kommer in. Hoppas på update senare!

Kraamar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0