Duktiga bäbisen!

Nu är det gjort, nu slipper Martijn äntligen sin låånga och tjocka päls! Han fick lite lugnande av vår veterinär efter djursjukvården, och sedan körde vi igång med rakandet. Det gick utomordentligt, och jag fick till och med rakat benen! Jag sa redan från början till kompisarna att det är inte på tal om någon snygghetstävling här, för jag vill bara få honom rakad, så att de inte skulle skratta ihjäl sig om jag lyckades med bara ett bakben till exempel, men jovars vi fick alla benen! Och dessutom, trots att han vaknat efter ett tag, så fick vi klippt halva huvudet. (Med mening halva, haha) Inte helt jämt men det var tillräckligt för att man inte skrämms iväg. Tror detta är andra gången han blir rakad, så det var ju kalas. Gud vad härligt att ha det gjort, slippa bli dyblöt efter minsta trav!

Han blev riiiiiiiiktigt snygg i den ljusa fuxfärgen också måste jag säga! Mums ;)

Visst blev han väl ursnygg? :D

Det var inte lite päls som stackarn hade på sig inte!
Tack så hemskt mycket Mikaela Gustavsson för hjälpen, som bremsade med sin egna hand hur länge som helst, och som hjälpte mig med att "leka fram" att det var kul att raka ansiktet.. haha. Tack till er andra som hjälpte mig från o till med olika saker också, ni vet vilka in äär


Kommentarer
Postat av: caroline http://equiss.blogg.se/

jäkligt snygg är han!



Euiss, hästbloggen för dig

Du missar väll inte den nya hästbloggen?!

15-20 inlägg om dagen, prenumerera gärna - så du hänger med i svängarna.



http://equiss.blogg.se/

2011-01-25 @ 17:25:08
URL: http://equiss.blogg.se/
Postat av: maddeeee :D

VAd tycker du om att dressyrmupparna tycker att det är fult att ha kvar hästens hovskägg?

Jag menar hovskägget finns ju där för en anledning , för att skydda karleden mot b.l.a. mugg. Hur brukar du göra med dina hästars hovskägg??

2011-01-26 @ 10:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0