Dagens motion

Hej på er!
Jag försöker så gott jag kan med all uppdatering - men som ni vet så tar skola, hästar och allt sådant tid. Men nu har jag några minuter fritt att hinna med ett inlägg, så jag tänkte att jag berättar om hästarna för dagen!

Med Martijn körde jag longering, där jag även spände in honom delvis. Men vilka haser han har, wow! För att inte tala om de svävande frambenen när han väl kommer igenom kroppen. Gäller bara att man kommer igenom kroppen hela tiden och slappnar av, vilket är lite svårare ibland säg..

Efter att han jobbat en stund tänkte jag busa lite med honom. Till att börja med slänge jag upp tyglarna på halsen med en knut så att han inte skulle fastna i dem, och körde lite horsemanship/lydnadsövningar, vilket han är GRYM på! Springa efter/bredvid mig, stanna, backa, flytta, osv. Så söt är han!

Vi triggades av några kompisar som tittade på att springa och hoppa över ett hinder några gånger, och wollah, det gick prima! Dock hoppade Martijn mer eller mindre rakt upp i luften och ner igen, haha, vet inte om det var för att han hade vääldigt dålig fart (trav) och var försiktig om mig som var framför ;)

Till slut tyckte han att det hela var riktigt roligt, så det började bli lite för mycket framben i luften, och då avrundade jag det hela, eftersom att det även var en annan häst i ridhuset samt att jag hade tyglar på honom. (Vi får ju inte "släppa" hästarna som sagt..)

Tina filmade faktiskt lite när vi var som mest igång och busade, slänger upp den så fort den laddats upp :D

Sådan häst sådan ryttare..


Med Mahjong blev det lite mjukgörande barbacka/satt på täckena. Mycket i lång och låg form, och en del tempoväxlingar. Han var riktigt fin faktiskt, och jag nöjde mig ganska fort med honom! ISKALLT är det att rida i vårat ridhus nu, det är ju lika kallt/kallare än ute, och vi har -9 grader iaf, så det är inget o leka med om man är så grymt frusen som jag är! Usch..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför är du inte så smart att köpa dig ett par ridtäckbyxor då? :)

2011-01-26 @ 23:42:43
Postat av: Sofia Genne

Jag har massa varma både täckbyxor, termo o skit men dom är hemma, o glömmer ändå alltid att ha på mig dom, ogillar det :p

2011-01-26 @ 23:45:34
URL: http://teamsl.blogg.se/
Postat av: Emma

Kan inte du lägga in ett långt inlägg om ditt gymnasium med tanke på att många söker snart :)

2011-01-27 @ 19:57:34
URL: http://ponnyploppar.blogg.se/
Postat av: bea

HAHHAHAHAHAHAHHA, helt underbar bild!

2011-01-27 @ 21:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0