Fix inför tävling

Ska nu ut och fixa stallet, rida, packa allt inför imorgon osv osv.
Det är helt galet hur mycket tid man lägger dagen innan tävling, i alla fall jag, en hel dags energi går åt till förberedelser..

Men det är det verkligen värt..
Imorgon blir det årets första tävling, i kungsbacka och hur mycket gött folk som helst ska dit! Så jag och Ellie (som åker med mig och hjälper till) laddar för en riktigt nice dag!

Jag har verkligen saknat tävlingarna rejält och det ska bli så kul att det drar igång igen!♥



Är det någon av er som råkar få syn på mig och Winnie imorgon och har en kamera i handen vet ni att jag blir superglad om ni skickar in bilderna till min mejl - dessutom blir ni självklart länkade! :)
[email protected]




Kommentarer
Postat av: Amanda

Väldigt onödigt att lägga ut en sån där bild!?

Ser du inte vad hemsk den är, munnen är helt öppen. hästen är ju inte äns glad över att rida ärevarv!!

Taskigt mot hästens mun, du borde kolla på den här youtube-filmen ---> http://www.youtube.com/watch?v=PMfcc0hzGMU !!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-02-19 @ 14:08:47
Postat av: Elin

Nog för att kanske bilden inte var den finaste, men tänk att folk ska börja gnälla så fort det finns minsta lilla att klaga på?! Jag blir så jävla trött på folk!



Amanda, vet du anledningen till att han gapar? Har du sett vad som hände precis innan bilden togs?!

Linn är knappast hårdhänt, utan rider väldigt mjukt och följsamt, så detta är ju en solklar ögonblicksbild..

Det ser ut som att det är under ett ärevarv och då brukar de flesta hästarna bli pigga och man blir tvungen att hålla i lite mer för att inte tappa kontrollen och kanske skada både sig själv, hästen, de andra som rider eller banpersonalen!

Ta reda på fakta innan du börjar klaga!



Och varför länkar du till den filmen, okej om Linn skulle sitta och slita och drar som en galning för jämnan, men att jämnföra de med filmen på yt visar bara att du inte har sett så mycket av när Linn rider!

2011-02-19 @ 14:43:50
Postat av: Nina

Spännande! =D Lycka till! Och vi hoppas självklart på bilder och film (a). Strunta i den onödiga kommentaren, vi har ju sett att du rider mjukt, fast man ska ju ändå vara glad att folk reagerar ;)

2011-02-19 @ 16:36:52
URL: http://brahastfakta.blogg.se/
Postat av: Linn Olsson

Tack Elin <3



Amanda: Som du ser sitter jag framåtlutad och han drar sitt huvud neråt = jag försökte bromsa honom för att inte sticka iväg i ärovarvet för fort och då gapar han och hugger i bettet för att jag ska "tappa" honom. Han har öronen framåt och ser harmonisk ut, det är precis som Amanda säger en ögonblicks bild :)



//Linn

2011-02-19 @ 16:40:20
URL: http://teamsl.blogg.se/
Postat av: Linn Olsson

som Elin säger*

2011-02-19 @ 16:40:31
URL: http://teamsl.blogg.se/
Postat av: emma

ååh, jag ville ju komma och ta kort på er :(

2011-02-19 @ 18:13:39
URL: http://emmaochpegasus.blogg.se/
Postat av: Amanda

Asså gud vad ni taggade på mig då, jag kanske ville att alla ska kolla på den där filmen. för det är sådär alla rider, dom tänker inte på hästens mun, har starka bett, drar och sågar. Som många andra säger så är westernridning den byggda stilen för hästarna, där rör dom knappt i hästens mun, och rider med vikten. Och om du nu skulle bromsa varför satt du dig inte ner och lutade dig bakåt då? Du ger ju dubbla signaler genom att både dra hårt i munnen och sen med sitsen lutad frammot som att gasa? Och det var inte mening med en länkning, testa själv att skriva det där så ser du att det blir en länkning! Jag tycker att alla borde tänka på att vara snäll i munnen på hästen och sen behöver man inte ha värsta utrustningen, det ska kännas bra för hästen!

2011-02-19 @ 19:59:20
Postat av: Elin

Nu drar du alla över en kam Amanda, alla rider inte alls som de visade på filmen, visst, det finns idioter överallt men att säga att alla rider så är bullshit!



Läste du vad Linn skrev? "han drar sitt huvud neråt" och har man korta tyglar så är det rätt lätt hänt att hästen drar en ur sadeln.

Och, detta är en ögonblicksbild, Linn kanske satte sig ner i sadeln sekunden efter bilden togs..



Jag förstår inte varför många är så duktiga på att påpeka minsta lilla fel, jag tror mycket väl att Linn har koll på vad hon gör och alla kan inte vara bäst hela tiden! ;)

2011-02-19 @ 20:54:10
Postat av: Julia

Jag ska dit och imon, får nog med er på kort tror jag :D

2011-02-19 @ 22:15:14
Postat av: Amanda

asså jag skämta, ville bara se alla reaktioner på min lila kommentar! HAHAH



Jag beundrar hur linn rider,:D

2011-02-20 @ 11:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0