Tack, ni har gjort ännu en av mina kvällar ♥

Är helt upprymd av glädje men även frustration om jag ska vara ärlig. Har precis gått igenom min privata mejl där det var fyllt med nya mejl även denna kväll från unga tjejer runt om i landet som inte har det helt enkelt, handlar om allt från mat och viktproblem till hästsportens alla problem och sedan allt där emellan.

Jag blir så ARG av att efter varje mejl som man svarat på få tillbaka nått i den här stilen "Åh, vad skönt med någon som förstår och VILL förstå. Som inte bara säger "lilla gumman, du är 15 år och då känns allt lite tufft, du ska se att det går över". FYFAN vad trött jag är på sånt skitsnack rent ut sagt, vuxna runt om oss ungdomar behöver en rejäl tankeställare och avklädda minnen från deras ungdom. Det är fruktansvärt tufft i tonåren, utan snack.

Sedan en till sak som jag märker av är att ni som mejlar alltid ska ursäkta er så mycket. "Jag vet att det inte är något att ha ångest över, det är ju inget jättehemskt egentligen.." "Jag känner mig så dum som mår så dåligt medans andra som har missbruk i familjen eller är mobbade kan stå på benen och le" - tjejer, det går INTE att mäta eller jämföra välmående/ovälmående. Det är upp till var och en att se det ur sitt eget perspektiv och inse hur jobbigt man tycker någonting är. Vi tacklar alla allting i vår väg olika and that's it.

Men till det positiva som gör att jag kommer somna med ett leende på läpparna-
Det är FANTASTISKT att få skriva med er, förklara ur min synvinkel och stötta så mycket som jag kan - Linn femton år. Inget proffs på något vis utan bara ur en kompis perspektiv, och utefter egna erfarenheter helt enkelt. Att få sanningen med odiskreta bokstäver framför sig är inte alltid lätt, men kanske är det det många av oss behöver många gånger? Det kanske inte alltid är dom där extra kilona som gör att vi mår dåligt, utan att vi försöker förflytta inre ångest till något fysiskt som är betydligt mycket enklare att ändra och förbättra? Så tror jag i alla fall, och att bena ut sina problem och få reda på roten till ångesten och ledsamheten är ända vägen ut - även om den är tuff och man behöver mycket stöd.

Tveka inte på att mejla och bolla ideer och tankar med mig, jag gör det så gärna så! Ni behöver inte ursäkta er och skriva med överallt "förlåt om jag är jobbig nu" "läs inte det här om du inte orkar" "jag vet inte om du har tid eller ork men iaf...." JAG KAN TA ANSVAR FÖR MIG SJÄLV hörreni, jag vet när jag inte orkar och när jag har mina perioder där huvudet snurrar av egna problem och jag inte kan ta på mig mer. Jag kan läsa av mig själv, ni behöver inte oroa er.

Jag ÄLSKAR att få sitta i en hel timma som den här kvällen och verkligen ta mig tid till att svara alla er. Titta igenom alla gamla mejl som rullat in som jag inte hunnit svara på osv. För även om det ibland tar lite tid innan ni får svar, så kommer svaren förr eller senare - I promise!

Ibland är det verkligen SÅ energigivande att driva en stor blogg..



Tack för att jag får erat förtroende och för att ni är så himla HÄRLIGA!:D

Mejl -  Privat: [email protected] Bloggens: [email protected]
Facebook PM - Linn Olsson




Kommentarer
Postat av: julia

du låter så himla klok!!

2010-12-27 @ 01:19:52
Postat av: Ebba

Linn, du är en underbar tjej! Bär med dig det!<3

2010-12-27 @ 01:20:52
URL: http://equestrianme.blogg.se/
Postat av: sanna

Asså shit Linn! Du är ju bara föör go!!! <3

2010-12-27 @ 08:51:31
URL: http://sannaaaaolsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

linn kan du inte låsa upp din gamla blogg, snälla!!! vill gå in och läsa den igen :(

2010-12-27 @ 11:59:51
Postat av: Olivia

tror världen behöver fler som dig!

2010-12-27 @ 13:20:29
Postat av: Anonym

Jag älskar eran blogg! :D

Jag har noll vänner, helt ärligt. Sitter alltid hemma, har ni några tips på bra bloggar som uppdaterar ofta?

2010-12-27 @ 14:05:36
Postat av: Anonym

Sofia genne, kan inte du göra ettt inlägg om din gamla ponny candy? :)

2010-12-27 @ 15:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0