Ingen bra uppladdning här inte!

Imorgon åker jag och syster yster och hoppar snögubbecupen, en liten klubbtävling :)
Ska bli super mysigt, skönt med "små tävlingar" emellan åt där man kan åka och hoppa för skojjs skull liksom. Ingen press utan bara ha ROLIGT, det är viktigt det!

Dock har jag som vanligt haft sjukligt bråttom idag och jag fick välja mellan att longera Winnie eller låta honom vila = inget svårt val! Självklart longerade jag (annars hade jag inte suttit kvar länge i sadeln imorgon..) Men även longering känns inte helt bra. Brukar rida honom i ca 45 minuter med bommar dagen innan tävling. Lägger ofta upp passet med tio-femton intensiva minuter och sedan skritt i tre-fem minuter och mycket bommar och trim liksom.

Men sån tur är är Winnetoo helt grym på det här med longering. Jag kan säga såhär: Hur många hästar kan man lägga i inåt ställd förvänd galopp på mittvolten på lina liksom? Dessutom gör jag bara samma ljud som jag använder mig utav i ridningen, och då funkar galopp ombyten och allt! Så jag kan alltså få honom att byta galopp och gå i förvänd galopp på lina, dessutom om jag har ett spö kan han göra riktigt bra skänkelvikningar med! Den hästen alltså..


Han arbetar super på linan vilket verkligen underlättar!

Vi får väl se hur det går imorgon, nu var det ett tag sedan han tävlade och han har haft en rätt chill period så att säga. Men vi gör vårat bästa och har roligt - som alltid!:D
Dock är det fett trisst när dom lägger ihop B, C och D-ponnyer - menmen, man vinner ändå bara choklad och det tål ju inte jag ändå?;) haha!

Vi hörs mer sedan.


Kommentarer
Postat av: My

Kan du inte be din mamma eller någon annan att filma när du longerar Winnie någon gång? Hade varit kul att se er! :)

2010-12-26 @ 15:43:36
Postat av: nina

shiet vad häftigt det låter! =D hållermed ovanstående kommentar, FILM!!!;D;D

2010-12-26 @ 16:26:44
Postat av: Anonym

ja håller med ! tror faktiskt inte att han gör galoppombyten bara med hjälp av rösten!

2010-12-26 @ 16:47:29
Postat av: gabriella

när går andra omgången av snögubbecupen ?!:)

2010-12-26 @ 21:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0