Att se tillbaka på det goda

Jag sitter här och tar paus från ett av mina hundra inlämningsgrejer som jag kommit ungefär 1 mening på varje på. Kikar igenom sommarens underbara bilder och tävlingar, gud vad man längtar tillbaka!

Vi hade en toppenvår jag och Mahjong, och försommar också för den delen.. man drömmer sig tillbaka verkligen, till de där goa ritterna man kunde få till, den där underbara känslan i något moment när det bara satt!

Känns lite i magen när man nu tänker på att det är 2011 nästa år.. dvs. alla 93:ors sista ponnyår. Så fruktansvärt kommer det att bli, att känna pressen att detta är sista året, sedan är det för sent. Jag är trots allt nöjd att vi lyckats ta oss till toppen, vem trodde att vi skulle kunna vara ett ekipage som står på startlistorna mot sverigetoppen? Sjukt kul att ha kommit hit, även om man är långt ifrån de bästa. Man är där i alla fall!

Ponny är det underbaraste som finns, och så otroligt charmigt på tävlingar. Underbara vänner, grymma meeting och mycket känslor givetvis. I år har jag varit på nästan bara stora nationella meeting, och det känns. Vi har pressat, och hösten har nog varit lite för intensiv, då vi har legat i max och inte klarat av att hantera all stress och press riktigt. Därför ser jag fram imot en vår att bara få ta det lugnt, busa, starta en hel del regionalt för att inte behöva känna den där stenhårda pressen och maxa sina kunskaper. Det är viktigt att ha roligt och känna lycka och även få lite bekräftelse på framgång. Vilket kan vara 100 olika saker beroende på individer.


April -Grums, nationell
Vann första dagen i P1:an på 67%, över Mahjongs fina kusin Anisette med bästa Sofie Wettberg på ryggen. Debuterade samma dag FEI lagtävlan, vilket inte kändes så bra men fick fina poäng. Dagen efter red vi FEI lagtävlan igen, och allt kändes underbart, och vi fick riktigt goa poäng! (Ca 62%)



Mars - Trollhättan, regional
Red en A:1a och en P1:a och blev 3:a i båda klasserna på 69% & 66%. Här var han väldigt snygg!


Maj, Carlstad Sun Summer Cup 2010, nationell

Carlstad Sun Summer Cup 2010
Reby - Linn Ingvarsson - Mahjong - Ingrid Skoog - Jag
Den här ritten minns jag för att han var så jäkla glad, han hade sån jäkla frammåtbjudning och ville springa ifrån mig ibland, vilket ju inte alls är likt honom! Underbart att han var så glad och jag fick testa en pigg Mahjong på banan!


Mariestad, regional
Efter en tragisk framridning+förklass då han varit heldöd och inte alls med på notorna (kanske hade o göra med Islands-askan som var så jobbig just då?), så övervägde jag att inte starta nästa klass, men magkänslan sa jo ändå - och gav oss vinst på 75% i FEI inledande!


Dagstorp, Svenskt ponnyderby 2010, nationell
Här har jag också minnen från den där underbara framåtbjudningen som Mahjong fick, vilket var väldigt svårt att få till riktigt bra på banan, men han fick den i alla fall! Och jag red jäkligt bra både första dagen och första klassen andra dagen, extrem fokus andra dagen tack vare underbara Ebba Deijenberg som var min coatchare <3

Få tävlingar men delar ur de som är underbara minnen, för att inte tala om något av dessa program som vi genomfört bara kändes underbart. Känslan gör så mycket, då skiter man fullständigt i poängen, bara man får känna "det". För visst är det underbart när man ibland får till något som verkligen känns BRA?

Och även fast det kanske inte känns så bra, så kan tävlingen ändå vara underbar, tack vare vädret, anläggningen, folket, ja, mycket väger in. Så visst längtar man tills 2011s tävlingar drar igång, även fast man har det i hjärtat att det är det sista..


Kommentarer
Postat av: Emelie Williamsson

Herregud vilken fin bild! den när du står med din häst och har vunnit! :D <3

2010-12-08 @ 16:57:29
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: Linnea

Fina bilder! :)

2010-12-08 @ 18:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0