Fullt ös!

Era kommentarer ang. mitt "kavajinlägg" var riktigt intressanta att läsa - och det hjälpte mig en del! Vissa missförstod det nog och trodde att jag var ute efter någon sorts bekräftelse att jag inte skulle vara rund/tjock. Det var såklart inte det jag var ute efter, jag ser o känner ju själv om jag är stor/rund/liten/smal/kort/lång osv, och nu råkar jag inte vara den smala typen. Men jag säger ändå ett jättetack till er som inte tyckte det, och som gav massvis med söta kommentarer! Och fokuset var alltså på kläder -> kavajer. Att jag har så svårt för att ha kavaj eftersom att jag är så obekväm i det, samt inte kan hitta någon som sitter bra.

Det var flera som kände igen sig i min sits vilket känns skönt att kunna "dela".. Flera kom med en del tips vilket såklart uppskattas! Många kände igen sig fast åt andra hållet också, tänk vad skönt det skulle vara om alla var likadana i kroppsformatet? Ingen skulle behöva känna sig stor eller liten, och resten lagom? Aja, det bästa var nog att jag fick igång min motivation till att komma igång med träningen igen - den dog totalt efter Alanya. Fick önskemål om att jag skulle skriva om hur jag lägger kosten, tränar och så vidare. Visst kan jag dra det - vi tar det någon dag framöver.

Jag var faktiskt ute och powerwalkade i ca 2½ timma förut! Det var så himla härligt väder och jag kände mig i stort behov av detta. Så nu startar jag äntligen igång igen.

Red Mahjong först lite i paddocken
för att ta det som en "framridningsbana" och sedan gå in i ridhuset för att han då skulle få en annan bana. Det är ju alltid så att vi har det svårt på tävlingsbanan och tappar alltid så enormt mycket, om inte allt ibland. Han kändes inte helt bra till att börja med, hade ingen lust att riktigt släppa och min ridning var inte speciellt koncentrerad eller rytmisk. Till slut fick jag säga till mig själv att vänta ut mig - vilket resulterade i en jäkligt fin häst!! Runt 5 minuter efter att jag väntat ut mig själv och hästen så var han superfin, och jag satt enbart still med mina händer och red fram honom för sits o ben. Lät honom bli lite öppen i formen om han ville det - red på och brydde mig inte - han kom tillbaka o blev mjukare än innan. Åh vad skönt att det släppte! Jag hatar när jag fastnar och stressar upp mina nerver eller hur man skall formulera sig. Jorden går inte under för att hästen inte är med under en del av ridpasset, man behöver inte testa 140 saker samtidigt. Det kan hjälpa att bara andas lite och vänta ut, låta hästen få hjälpa ryttaren att komma till rätt ridning. Tack Mahjong!

Efteråt stod vi och betade en stund med ett par kompisar.
Jessikas pojkvän fick mot sin vilja åka häst en liten stund.. givetvis tog dom min häst, bara för att han är typ stallets snällaste o lugnaste.. Jaja, jag fick bara en snabb bild eftersom att jag stod o gjorde iordning Martijn medans de lekte runt ;)


Min lilla skrutt red jag ett kort pass på ängen med.
Så himla härligt att det var ljust när klockan var 21.30!

Åh, han är så fruktansvärt fin nu min bebis! Skulle vara så kul att hitta det perfekta hemmet och skicka iväg honom till en söt liten ryttare som kan komma igång med tävlandet förfullt nu! Snälla Andrea & Erika kom ner för att fota lite, så det blir ett gäng bilder senare :D

Här får ni en provbild på min lillkille!


Matchningen var inte planerad, utan tog det som fanns närmast till hands..


Kommentarer
Postat av: Lovisa

jag och min ponny tappar sjukt mycket energi när vi kommer in på banan, och det är inte kul :(

Så jag känner verkligen igen mig i det du skrev.

2011-05-31 @ 06:38:07
URL: http://lvdressyr.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad härligt det ser ut, en riktig sommarkvällsbild<3

2011-05-31 @ 07:15:23
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Theresé - Dressageroyals

Så söta så :D

Såg att vi ses i Nuntorp på Torsdag !

2011-05-31 @ 07:21:59
URL: http://dressageroyals.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg :D

2011-06-01 @ 22:42:14
URL: http://soevelinah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0