Så blir det närmsta!



Den tävlinge som går av stapeln i helgen är på Troya Horse Arena och det är min klubb som håller i den - stenungsunds hoppryttarförening. Ska tävla bägge dagarna på olika ponnyer, trodde först att det var samma dag men där hade jag fel och istället får det bli två tävlingsdagar den helgen.
Mitzy Light - L:C & L:B
Winnetoo - L:B (lagklass) & L:A

Efter det så står Grevagården näst på tur, jag hoppar fredag och lördag där på Winnetoo. Klasserna har jag inte helt bestämt mig för ännu, och det kan säkerligen bli klassbyten, men det han är anmäld till är:
Fredagen - L:A
Lördagen - L:A & MSV:B

Sista planerade tävlingen än sålänge är Tanum där Winnie ska gå L:A & MSV:B.
Påtala om Tanum, är det någon utav er som varit där nyligen? För det är ett extremt konstigt mått på manege med 22x70 känner jag, tror ni att det blir problem att hoppa dom lite större klasserna där?





Kommentarer
Postat av: Tove

Åh vad kul att du kommer till grevagården som ligger så nära mig, då kan vi ju äntligen ses igen ju! :D

2011-03-20 @ 17:03:54
Postat av: malva

riktigt bra och fin blogg!

kolla gärna in på min - www.malvahansson.blogg.se

:)

2011-03-20 @ 17:41:43
URL: http://malvahansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tävlade där min första lokala tävling någonsin, så jag var ju rätt liten då och kunde inte riktigt sånt x) Fast jag tyckte inte det var ngt konstigt med manegen då och jag älskar att tävla på tanum!! :D

2011-03-20 @ 17:43:06
Postat av: Felicia

Oj, det var jag som kommenterade den komentarer om tanum :)

2011-03-20 @ 17:43:42
URL: http://carrepip.blogg.se/
Postat av: My

Jag rider där en gång i veckan, som ridskoleelev och kan inte hitta något fel alls med manegen. Tror verkligen inte att det borde bli något problem med att hoppa dom högre klasserna där.

2011-03-20 @ 17:52:46
URL: http://myht.blogg.se/
Postat av: Erika W

Jag var där för två år sedan och då var underlaget fruktansvärt dåligt ! Vet dock inte om de har gjort något åt det sedan dess. Det var flera hästar som gick omkull den tävlingen med. Men jag tror inte att måttet på ridhuset är nått problem ! :)

2011-03-20 @ 17:55:49
URL: http://erikaochjohanna.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag var i Tanum i våras och blev positivt överraskad hur bra dom hade fått det jämfört med för några år sedan. Klart det går inte att jämföra med Billdal eller Trollhättan. Men jag tycker det är helt okej underlag och storlek på manegen. Det fanns okej framridningsmöjligheter ute i delad paddock. Toaletterna var dock inte så fräscha och de hade bara två. Men helt okej tävlingsplats med hjälpsam personal.

Lycka till!

2011-03-20 @ 18:53:32
Postat av: jennie

Om tävlingen hålls i ridhuset tror jag det kommer bli jobbigt att hoppa en MSVB där, då ridhuset inte alls är stort och det är väldigt trångt.

dålig anläggning annars med..

2011-03-20 @ 18:55:02
Postat av: Linnea

Jag rider och hopp tränar själv på tark för bland annat Anna Emanuelsson som kommer 1-2 ggr i månaden. Vi har i höstas lagt på flis på underlaget och saltat det nu under vintern så det är alldeles perfekt underlag. Innan vi la på flis var det väldigt halkigt med bara grus men nu är underlaget super. Sedan är det inga problem med måttet av ridhuset vad jag tycker. Storhäst gruppen hoppar höga hinder och ibland långa banor för Anna och det ser inte ut som några problem alls. Så jag tycker du ska komma till våran anlägging absolut. Alla är välkomna :D

2011-03-20 @ 19:39:29
URL: http://ungponnyn.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh va kul att du ska till Grevagården :D det ligger typ två mil från där jag bor så jag kommer och tar kort :D

2011-03-20 @ 20:47:14
URL: http://amandahed.blogg.se/
Postat av: Linn Larsson

Underlaget i tanum kan vara shit halt så många hästar gått omkull där men annars är det ett bra ställe.

2011-03-20 @ 21:48:43
URL: http://finasteponnyn.blogg.se/
Postat av: Sanna Olsson

Jag rider också för tanum och vi har nyss fixat underlaget så att det är bra, och det är inga problem att hoppa högre banor :)

Vi hade en hästtävling i somras i paddocken (som är mindre än ridhuset) och då var det upp till 130cm så det ska nog inta va några problem!



Hoppas att du kommer vara nöjd med tävlingsplatsen för vi ska göra vårt bästa för att ni ska tycka om det ;-)



Kram Sanna

2011-03-20 @ 23:39:03
URL: http://sannaaaaolsson.blogg.se/
Postat av: mirja

Säger samma som dom andra "tanumstjejerna" haha. Underlaget har blivit super då vi nyss bytt till flisblandning. Och dom flesta Anna-träningarna går i riktigt höga höjder och det finns inga problem alls med storlek på ridhuset. Det är stort och luftigt och alla vi som tränar och tävlar för Tark är faktiskt himla stolta över just manegen. Resten kan man ju tala om haha... nejmen ridhuset är fint och bra!:)

2011-03-21 @ 00:14:20
URL: http://mirjadebruin.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0