Bättre än bäst!

Har precis varit ute och övningskört, det ni!
Sexton år i år och jag får lov att övningsköra, grymt ju! Trodde jag skulle dö, eller pappa trodde i alla fall att han skulle dö.. Men det gick faktiskt riktigt bra, förutom att jag blandade ihop gasen och bromsen ett par gånger så det blev full gas i någon kurva och tvärnit mitt på en raksträcka osv - men annars så!



Gött avis jag är på Sofia som får ta körtkort snaaart ju, tänk att fylla arton år.. Åh, underbart!
Tänk sedan när man har storhäst, jobb och körkort och bara kan dra iväg och tävla vart som helst och när som helst? ;) Iofs åker mamma med mig dit jag vill nu med, men ändå. Man måste känna sig så sjukt oberoende, härlig känsla!

Jag längtar efter att få börja jobba och sköta mitt eget liv, åtminstonde längtar jag till gymnasiet. En krävande men givande linje på en bra skola, få utvecklas och verkligen kämpa för sin egen framtid, gud vad häftigt! Jag kan till och med erkänna LITE att jag är sugen på storhäst världen nu. Jag känner mig för stor på ponny och klar, jag har gjort mitt. Satt och kollade massa fina storhästar igår, åh. Men Winnie är min andra halva och Winnie har såååå mycket att ge, så jag vill allt tävla lite nationellt till på ponny innan nästa, lyckligt lottade, lilla ryttare tar över honom för att få rida dom allra största klasserna och tävlingarna. Winnetoo är en sån där ponny som kommer gå SM fortsatt vid 20 års åldern, hade inte förvånat mig det minsta.. Men du som är ute efter en D-ponny som du kan rida bland eliten på, håll ögonen öppna, för snart kommer han :(





Kommentarer
Postat av: Anonym

grymt fin e han ! <3

2011-03-16 @ 17:34:22
URL: http://hillaryochfleur.blogg.se/
Postat av: Emelie

hade kunnat ta ha jag e snart 13 år men jag är runt 165-17? så på den fronten är jag stor & sen gillar jag nt hästar som jag rider som bara gasar på i dressyren (nu vet jag dock nt om han gör de) men i hoppningen är det säkert inget problem för då ska de ha en motor som gasar lite själv därinne.

dock så menar jag nt att winne är dålig för det utan jag gillar olika hästar..... ja, du fattar hur jag menar

2011-03-16 @ 19:12:39
Postat av: Dafie

Jag skulle gärna tagit honom, han är så sjukt fin och duktig! Men han passar nog inte mig... :(



Du kommer bli värsta proffsryttaren på storhäst! Sörj inte över vad ni aldrig fick, var glad över det ni faktiskt hade...

2011-03-16 @ 22:16:47
URL: http://dafiedencoola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0