Kroppen säger aj!

Idag håller alla som är i skolan (dvs. alla 1: or då vi 2: or egentligen har praktik i två veckor nu, förutom jag då) på att slänga ut varenda bädd i hela stallet. Anledningen är ringormen, hela stallet skall tvättas rent med medel..  Jobbigt läge! Jag fick ta Martijns box, fast jag har lov.. jaja, får väl vara snäll liksom. I vilket fall så har han stallets bästa bädd - riktigt tjock och regält hög, vilket tog mig ungefär 300 år att få ut och det känns i rygg och axlar. Härligt när jag var sjuk i helgen och så vidare, att stå i med det. Nu är det då gjort i alla fall!

Tänkte hämta in pollarna och börja rida, man vet aldrig hur många hästar jag ska rida innan dagen är slut. Hur kan jag alltid lyckas få massa hästar på mig? Har än så länge ca 5-6 hästar att rida idag om jag tar alla som bett mig.. fuck no haha!

Mina prioriteras först, sedan har jag lovat Andrea att försöka köra igenom hennes lilla hoppponny Dumle.. Får väl se om jag hinner med någon av de ytterligare tre hästarna, två hästar & ev. en C-ponny. Hade ju varit lite kul med bilder eller så, men jag tror nog att alla ettor har fullt upp att göra klart stallet, så vill inte sätta de i mer arbete haha.

Jag lovar er att ni ska få bilder/film på mina pollar inom en snar framtid i alla fall..


Kommentarer
Postat av: Louise (fotoblogg)

Vad går du för linje? :)

2011-02-22 @ 20:03:39
URL: http://wizy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0