Ni får ha överséende..

Förlåt att allt går så segt från min sida för tillfället (igen..) men ni anar inte hur sjukligt mycket det är just nu.. Åhh, vill bara lägga mig i min säng, glömma alla måsten och vakna upp om sisådär tio veckor - det hade varit precis vad som skulle behövas för att få mig det minsta motiverad till att orka kämpa det sista i skolan, orka träna, orka plugga, orka slita i motgångar med hästarna, orka driva den här stora bloggen och jaa, ni fattar!

Jag veeeet att jag lovat longerings-inlägget och det har ramlat in massa småsura kommentarer kring att jag inte tar tag i det och laddar upp det. Grejen är att jag måste filma och fota nära jag använder trixet så ni ser hur allt ska sitta och hur det fungerar, sedan förklara allt i text och göra ett bra inlägg utav det. Det krävs lite mer än att bara sätta sig vid datorn och skriva liksom.

Dessutom är jag totalt slut när jag är klar med allt på kvällarna, både i huvudet och kroppen. Det är så mycket i skolan nu så ni anar inte.. Jag är en person som ska ha koll på allting, vill ha kontroll på det som händer och är väldigt strukturerad och målmedveten av mig - vilket i nästan alla fall är en super egenskap - förutom när det blir för mycket och jag över gör allting. Jag behöver verkligen inte ha MVG på allt för att komma in på en vanlig ekonomi linje i stan, men ändå kan jag bara inte slappna av och låta mig själv ligga på dom där medel VG:na utan ska alltid, alltid prestera max - vilket blir as jobbigt för mig själv i slutet bara.

Hästar och stall är ett slitjobb fysiskt, det vet väl ni om några, alla här är la hästmänniskor liksom. Dessutom också en psykisk press och stress när man som tävlingsryttare hela tiden vill komma längre och längre i klasserna och hela tiden förbättra resultaten och dessutom klara av allt snack och uttänkta elakheter från ridsportens omgivning.

Jag har fullspäckade dagar nu liksom, det är LOV - jag vill inte ens tänka på hur jobbigt och slitsamt allt kommer bli dom närmsta veckorna tills skolan lugnat ner sig. Hade jag inte haft hästarna hade jag ALDRIG orkat mig igenom dom dö stressiga skol perioderna..



Just nu försöker jag komma ifrån "jag MÅSTE göra det" tänket - bloggen blir i många fall en sån sak jag tänker så kring. Man kommer in sent på kvällen är helt slut, men vet att man kommer ha tusen saker att göra dagen efter och då börjar jag stressa mig själv med att jag "MÅSTE" skriva massa läsvärda bra upplagda inlägg och ställa in dom tidsinställt över den kommande dagen då jag ändå omöjligt kommer ha tid. Visste ni att nästan 80% av mina inlägg är tidsinställda?

Just nu hänger fyra stora arbeten över mig, som jag måste få klart (även om jag hatar det jävla ordet måste..) så är det så nu! Dessutom en hel del kring EU att plugga in inför ett stort läxförhör precis i början av nästa vecka plus en jäkla massa svår fysik. På det ska jag hinna hästar, blogg och gymmet - sedan SJÄLVKLART också lite tid med vänner och roligheter!

Jag vill inte att mitt liv ska bli ett ända stort pressat "måste" schema där jag till och med är stressad över att få in tid med vänner osv, då har det gått för långt och är to much!

Jag försöker just nu prioritera och tänka över vad som är viktigt för mig, på viktigt-listan finns bloggen med, alltså har jag inga som helst tankar på att sluta - DOCK är den inte högst i prio så att säga. Jag älskar att gå in här och nå ut till så många kunniga människor och få respons i form av kommentarer och mejl varje, varje dag! Det är en grym känsla, verkligen, så ni får missförstå mig rätt så att säga. För nu måste jag en gång för alla värde sätta saker i mitt liv rätt och få en hållbar struktur (där kom kontrollbehovet in igen ;) hehe) så att jag kan få gjort allt det jag tycker är så roligt och ha mina tusen bollar i luften - men samtidigt må bra av det och kunna leva livet!



Jag hoppas ni förstår mig hyffsat bra i alla fall, jag uppdaterar så mycket jag hinner och ORKAR framförallt. Bloggen och ni är viktiga för mig, men å andra sidan har jag kommit till en gräns där jag inte kan fortsätta som jag gör och måste prioritera om lite - även om jag älskar precis allt jag gör och allt mitt liv innehåller och helst av allt hade velat orka fortsätta som nu. Så det är inte det att jag glömmer av det jag kommer på att uppdatera om osv, utan jag har inte tid helt enkelt. 

Bloggen drabbas ingen av ifall den inte har topp update hela tiden ärligt talat, varken ni eller vi. Men min framtid drabbas om jag prioriterar bort skola, mitt liv drabbas om jag prioriterar bort hästar eller vänner - aa, ni fattar grejen! 

Men så ofta ni kan, kom med tips och idér! 
Jag älskar att skriva åsikts-inlägg lika mycket som ni uppskattar att läsa det, ju mer tips och idér som kommer in - desto mer motiverad blir jag och ju mer uppdatering dyker upp!



 

Kommentarer
Postat av: Anonym

när man bloggar så får det komma i andra hand faktiskt, bloggar gör man för skoj skull inte för man måste för andra;) hästarna, skolan och vännerna går först så tycker ja :)

2011-02-16 @ 23:16:37
Postat av: Anonym

jag tycker inte du uppdaterar dåligt, tycker du uppdaterar mycket bättre än sofia faktiskt

2011-02-17 @ 00:03:42
Postat av: :D

Kan du inte göra ett inlägg med typ, vilken b, c, d och storhäst i SHRF du gillar mest/helst skulle rida/ är mest "din typ" eller så, a. du fattar nog ;D

2011-02-17 @ 00:41:37
Postat av: amanda

Jag förstår att det är svårt att hinna med allt. Jag har själv häst och går i nian. Dock har jag inte många vänner som inte är hästfolk så behöver inte behöva fixa tid åt dom iaf ^^ så för att få mer tid så får du helt enkelt sluta fest och umgås med folk xd

2011-02-17 @ 00:41:38
URL: http://ponnibrudarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

du hade hunnit med göra många inlägg ist för det här ;) haha

2011-02-17 @ 00:46:07
Postat av: Amanda

Du bloggar ju jättemycket & bra Linn :) <3

Fattar att det måste vara supersvårt att göra allting! :(<3

2011-02-17 @ 01:10:46
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: Jojo

Stå på dig Linn, det är klart att du ska få ha ett liv utanför bloggen också. Har folk problem med att du inte hinner uppdatera just nu så har de nog inte särskilt mycket att göra i sitt liv!

2011-02-17 @ 14:56:50
URL: http://ponnytomtar.blogg.se/
Postat av: Nina

Tycker som de andra, blogg ska man göra för sin egen skull, inte för andra ;) I princip alla av mina blogginlägg är oxå tidsinställda, orka gå in på datorn varje timme liksom ;)



Simma lugnt! ;)

2011-02-17 @ 15:41:05
URL: http://brahastfakta.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ett tips är att ersätta alla "måste" med "ska" :)



Brukar underlätta lite :)

2011-02-17 @ 18:34:02
Postat av: Anonym

kan inte du skriva om du har något bra sätt att lix ta tag i sig själv och orka rida om har en sån där super dålig dag och allt går skit och går ut över hästen osv.?

:) <3

2011-02-18 @ 10:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0