Godkväll!

Jag fick ett napp av en av mina kompisar och tog mig in till Gbg idag ändå, för att leta efter lite speciella saker som jag vill ha. Hittade dock bara en blus som jag köpte, måste spara pengar till Alanya.

Efter att vi var klara tog vi oss till Svenska mässan för att träffa Agnes & Emelie som sökt "ironiskt" till Idol idag. Audition i Idol började i Göteborg idag, och tjejerna som är ganska sjuka/galna/störda ville få ut sin energi genom att sjunga en hyllningssång till Anders Bagge. Tro fasen ungarna går vidare, så på Tisdag ska de sjunga & filmas för riktiga Juryn, haha. "Er sång är kasst men ni gör bra TV" var deras vidare-stämpel. Hoppas nu på att de kör riktigt bra TV och kommer med. Dumma i huvet är de, störthärliga! ;)


Visste ni att jag har sökt till Idol? 2008, då jag sjöng låten "Apologize".  Givetvis kom jag inte vidare eftersom att jag inte kan sjunga.. "jag ville bara testa hur det kändes.."

Man gick in i ett rum 5 och 5, fatta vad pinsamt? De andra "kunde" ju sjunga och vissa var GRYMMA - men ingen kom vidare. Tappade nästan hakan när de sa det, lätt att någon av de andra kunde varit en vinnare, hur bra som helst!?



För hästarnas del ändrade jag lite planer. Eftersom att det var så himla härligt väder och solen var fortfarande uppe trots att vi kom hem framåt kvällen idag, så tog jag & Emelie oss en tur ut i skogen med Mahjong & hennes "Faxen". Jättemysigt! Det får bli till att rida igenom lite dressyr imorgon istället..


Martijn fick bli ett kort och lite snabbare pass innan ridhuset släcker sig. (Släcks kl 22 och kan inte tändas igen efter det.) Han var lite småtjafsig från och till, men ingenting verkade vara något med ryggen. Så förhoppningsvis har den mjukat upp sig bra nu.. Det var allt från mig idag - nu måste jag sova!



Kommentarer
Postat av: Amanda

Finns det nån mening med att inte kunna tända ridhuset efter 10? Eller varför är det så? :)

2011-04-10 @ 13:04:01
Postat av: Dafie

Hahaha astufft ju :D Jag kommer lätt kolla på Idol sedan...

2011-04-10 @ 15:57:32
URL: http://dafiedencoola.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du verkar inte vara medveten om detta, men man får inte berätta för någon att man gått vidare i idol innan det sänds på tv, bara för familj/dom som hänger med på audition.. bara så du vet ;)

2011-04-10 @ 18:44:11
Postat av: Lollo

haha jaha! spännande! :)

2011-04-11 @ 13:13:47
URL: http://lbrantsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0