Kvälls update

Hej på er, har inte haft en chans att uppdatera idag. Mycket som händer i livet nu kan jag lova, men det rör inte hästarna och då rör det inte http://teamsl.blogg.se heller ;)

Nu är jag här i alla fall och tänkte ge er en snabb kvällsupdate åtminstonde!

Alla hästar har tyvärr fått vila idag, jag har inte hunnit helt enkelt :(
Jag blir så arg på mig själv när jag inte hinner något som är så viktigt för mig, dom ska inte behöva "lida" över att jag alltid har så extremt fullspäckade scheman. Inte för att dom lider i den bemärkelsen, hehe - men ändå. Jag blir ändå så frustrerad på mig själv, inte för att det hjälper så himla mycket i längden heller men. Idag har det varit viktiga saker så det har fått bli såhär helt enkelt.


Tur att vi ändå har stooora hagar där hästarna går med kompisar och får ur sig den energin dom behöver för att må bra i alla fall =)

Imorgon har jag lagt upp en typisk "Linn-söndag" men hur mycket som helst att göra! Men jag är ju sån som person, stora krav på mig själv och vill absolut inte bara sitta av en hel dag utan göra så mycket som möjligt så bra som möjligt hela tiden!

Bara i träningsväg (det ni får följa med på i den här hästinriktade bloggen) imorgon då så står det här på schemat:
Rida fyra hästar varav tre är Silvia, Winnetoo och Max och dom tre kommer ni få uppdatering om och även bilder eller filmer!:D Sedan ett ordentligt gympass på eftermiddagen. Sedan är det mycket mer en så - men det berör som sagt inte den här bloggen =)

Vi hörs, bästa läsare!


Kommentarer
Postat av: elin

ska bli roligt att se bilder på max :D

2010-11-28 @ 16:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0