Träning och Maria-ridning!

Träningen på max gick bra, världens underbaraste ponny. Så positivt inställd och enkel med allting, mums!

Maria red ju även Winnetoo, vilket gick bra!
Hon sa att hon redan märkte stor skillnad sen sist vilket var kul att höra, och hon tog igenom honom ännu lite till idag, speciellt i galoppen där han blir lite het imellanåt. Jag filmade en hel del, dock ville hon inte att jag skulle lägga upp det på internet så jag behåller de för min egen skull :)

Jag pratade snabbt med henne om allt tjöt om att han går si och så, fel hit och dit - vilket hon sa att jag bara ska strunta i. Han är välmusklad på rätt ställen, avslappnad och lösgjord vilket är ett kvitto på att han går bra. Hon ser honom och mig hela tiden, och ser inga problem alls. Så nu lägger vi ner den diskussionen tack..!


Alldeles nytagen bild på min älskling ♥


Kommentarer
Postat av: Emelie

Finaste ponnyn jag sett asså! <3

2011-05-17 @ 20:30:36
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: Sofia - RACEHORSES

hihi, gulligt täcke :)

2011-05-17 @ 21:20:27
URL: http://jockeylife.blogg.se/
Postat av: Anonym

förstår inte hur du kan skriva rakt ut att du vill lägga ner diskussionen. Det är du som startat den och det är du som ville ha tips, visst din tränare kanske har rätt men förlita dej på henne då för första början istället för att frågan om tips får oss läsare...

2011-05-17 @ 21:29:33
Postat av: alva

haha aw på täcket :D jättegulligt!

2011-05-17 @ 21:48:51
URL: http://alvadrommar.se/
Postat av: sandra

Jag måste bara fråga vart det underbara täcket kommer från?

har för mig det var en häst i förra stallet som hade likadant, och jag kan ju inte annat än älska det, snobenfantast som är.

2011-05-17 @ 22:11:31
URL: http://goldponnyn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du påstår för jämnan att elak kritik bara rinner av dig som vatten & inte påverkar dig negativt alls, snarare positivt. Har jag rätt? Men på något sätt så måste du ta åt dig, annars hade du ju antagligen aldrig gått till din tränare & sagt att massa läsare till din blogg säger att han går fel osv?! Är du inte så självsäker & medveten om din & Winnetoo's som du verkar?

2011-05-17 @ 22:41:36
Postat av: Linnéa

Jag har samma träns till min grabb :P

2011-05-17 @ 22:43:40
URL: http://jonasjoochjag.blogspot.com
Postat av: anni

Håller med helt och fullt. Folk är så fruktansvärt snabba på att hitta fel och tala om hur man ska göra och hur det ska se ut och vad som är rätt och fel. Sanningen är egentligen att det inte finns några såna regler. Alla tjaffsar om lodplanet hir och dit, istället för att tänka efter och inse att alla hästar faktiskt är olika. Visst finns det vissa riktlinjer, men precis som vi människor så är även hästarna olika individer som alla behöver sin speciella ridning/träning för att prestera på topp. Det finns många hästar som inte ens kan gå i den "korrekta formen" som folk så fint kallar den, de är helt enkelt byggda på ett annat sätt och har inte den anatomiska möjligheten.



Håller med din tränare - Din ponny är välmusklad, presterar bra på tävlingar, och är skadefri. Vad man kan man begära? Jag har följt dig sen innan du köpte Winnetoo, och vad jag kan minnas så har han varken varit skadeförföljd eller annat? Med andra ord så tycker jag att det verkar som att han tränas på det sätt som är rätt för HONOM.



Dessutom tycker jag att det är komiskt att läsa folks kommentarer angående att han skulle gå i en felaktig form osv. Det är ju väldigt lätt att sitta bakom skärmen och verka duktig, men jag tvivlar på att alla som slängt iväg dessa kommentarer själva lever upp till det de skriver...

2011-05-17 @ 23:31:04
URL: http://teamoveson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0