Resultat Uddevalla

Riktigt nöjd med gårdagens tävlingsdag faktiskt, lite spänt och nytt med stor gräsbana efter allt tekniskt och trångt inomhus - men Winnetoo gjorde det helt okej!

L:A (Div. 1 final) -
Fin på framhoppningen, dock spände han sig när han kom in på banan. Det var mycket skuggor och fladdrande saker runt omkring - som var mer spännande än mig helt enkelt ;)
8 fel blev det här, båda felen kom i början av banan och efter dem så galopperade jag på i ett bättre tempo vilket var det som behövdes. För då koncentrerade han sig bättre på mig och då kom de bra sprången fram också!
Helt okej för att vara första rundan utomhus!
(Det gick åt pipan för nästan alla i lagen idag tyvärr, men mitt lag slutade i alla fall som 4:a totalt vilket var kul trots allt! :D)

L:A bed. A:0 -
Här var han så jäkla fin, nu var han fullt koncentrerad på mig och allt bara satt!
Jag hade gott flyt genom hela banan och mot sista hindret låg vi lite halvknas - så jag (dum som jag är) börjar plocka i sista sekund och frambomshelvetet åker ner! Haha, fyfan vad surt, annars hade vi nämligen vunnit..

I vilket fall som så var det bara en ända felfri i hela kategori D, och eftersom jag hade den snabbaste tiden så kom vi tvåa! :D

Nu ska jag ut och rida två hästar, sedan springa en runda - efter det ska ni få både filmer och bilder! :D


Haha, plojjbild från igår på mig och Ciccen, som förövrigt var med som hästskötare hela dagen!


Kommentarer
Postat av: Tove

Stort grattis vännen, surt med petet i andra klassen när det var så nära seger men bra jobbat ändå! Ni är så duktiga =)<3

2011-05-09 @ 15:24:40
Postat av: Emelie

Grattis! :)

2011-05-09 @ 16:02:54
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: Emma Pub

Grattis till vinsten :p <3

2011-05-09 @ 19:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0