Tävlingsresultat

Har precis kommit hem från tävlingen i Trollhättan och det hemska snöovädret! Jag gillar verkligen "ängens gård" där Tfrk har sina tävlingar, men inget ställe är ju mysigt när det är massa snö som virvlar runt. Hela backen blev alldeles vit och det la sig en hel del. Passande att ställa om till sommartid igår natt då?

I vilket fall så var det ingen bra tävlingsdebut för året. En regional tävling på Tfrk där jag endast startade sista klassen, LA:P1. Mahjong totaldog på banan och jag hade inte så mycket att säga till om. Jag försökte rida över det och tänka på mig själv med sits och inverkan istället, och kunna plocka på en ändå rytmisk ridning. (vilket inte var det lättaste när Mahjong helst skrittade i mellantraven..?) Men men, jag är nöjd över min prestation faktiskt, eftersom jag höll mig sansad och hade ett bra tänk/kunde utföra min ilska bra, och dessutom tog det ganska bra. Vilket jag har som mål och måste träna mig på, jag blir väldigt lätt jätteirriterad och förbannad de gånger det verkligen går piss, men jag ska klara att bli bättre på det nu har jag bestämt mig för!

Det är så surt när han är kvickare och aktiv på framridningen, man går in på collecting och runt banan, då börjar han spänna till och drar sig ur lite, och så fort jag gjort själva uppridningen och halten, då är det kört. Typiiiskt!


Mitt hjärta i transporten efter ritten och i snöyran i sin nya outfit ♥

Domaren i den här klassen låg riktigt lågt genomgående också tycker jag, såg dock bara 9 resultat innan jag åkte hem. Två toppar med 70 och resten under 63.. så många misslyckades väl andå inte så mycket? Jaja, ett resultat är ett resultat och känslor en annan. Min känsla var inte bra, och jag fick ett mellanläge på 61,05 i alla fall, vilket nog var helt rätt för den ritten. Dock för lågt för oss personligen, vi bör ha en högre lägstanivå. Men sånt är la livet!

Nästa tävling hoppas vi att Mahjongen är mer på G på banan helt enkelt! :D

Bilder kommer senare, om ni vill se?


Kommentarer
Postat av: Emmy

JA! vill se massor av bilder på er fiina :D <3

2011-03-27 @ 20:36:08
Postat av: bella l

visst är tfrk skitbra?! :)



bildeeeer!

2011-03-27 @ 20:56:27
Postat av: Helena

Vad var det för klass? Vill se bilder :D

2011-03-27 @ 21:46:43
Postat av: Sofia Genne

Helena: LA:P1 :)

2011-03-27 @ 21:49:28
URL: http://teamsl.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jaaaa, vill se, vill se! :D:D:D:D:D:D

Alla har dåliga dagar, och du & Majhong är superfina ändå! :D <3

2011-03-27 @ 22:19:15
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: Jossan

VILL SE! :D

2011-03-27 @ 22:31:07
URL: http://goodness.blogg.se/
Postat av: stinaaaa

vill seeeee! :D

2011-03-28 @ 07:10:22
URL: http://ponnymuppar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0