Springdax

Jag är precis uppkommen från stallet efter att ha gått en stund med mina pollar, och även longerat Martijn och en kompis häst. Blev lite travbommar för Martijns del också, vilket han skötte kanonbra.

Gick runt där i ridhuset för mig själv (och hästarna..) och tänkte att det är ganska sjukt hur fort tiden rullar iväg. Det är redan Mars? 24 dagar kvar tills jag blir myndig.. vuxen.. det går då verkligen inte ihop någonstans! Det roliga blir väl krogen och att man kommer in på det mesta, men sen? Ponnytiden rinner ut, allt blir dyrare, man måste börja tänka på sin framtid, ta tag i jobb för att tjäna pengar, börja tänka i en vuxenbana, växa upp. Man måste bli vuxen? Jag är så långt ifrån redo för att bli vuxen så det finns inte. Jag är rent ut sagt livrädd för att om några år få klara mig själv, tjäna mina egna pengar och leva på dem? Jag är ganska korkad och kan absolut ingenting egentligen. Förutom att blogga, allt kring hästar och skaffa mycket socialt umgänge. Hur långt kommer man på det? Nej gud, jag är livrädd. Det jag vill göra först och främst är i alla fall att ta vara på allt som kommer, och jobba något år utomlands. Drömmen är väl att flytta utomlands.. men skåne ligger ju också vädigt kärt om hjärtat. Jag får helt enkelt hitta mig en skåning att flytta utomlands med ;)

Nej, mina tankar får hänga kvar ett tag till som ett frågetecken. Nu ska jag prioritera min kassa kondition och min alltför stora kropp - ny månad nya möjligheter. Idag drar jag igång med träning, nu jäklar. Dags för ombyte, sedan ska jag ut och springa, om jag så skall pressa mig till döds de sista metrarna tills jag sprungit tillräckligt.. vi hörs!



Kommentarer
Postat av: Karin

Vilket härligt och ärligt inlägg på något vis! Jag lovar att det är inte så farligt att "bli vuxen". Du kommer klara det galant! Man behöver inte ändra på sitt sätt att vara, allting kommer ganska naturligt för en. Känslan att "vara vuxen" får man nog aldrig, jag är 25 år och känner mig fortfarande inte vuxen, eller vad är det för känsla? Haha ingen aning faktiskt! Härligt blogg! Ta hand om dig :)

2011-03-02 @ 00:04:13
URL: http://kazantos.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt! Hur långt/länge springer du ? :)

2011-03-02 @ 08:19:55
Postat av: tilda

att våra så pass duktig på hästar som du är kommer man långt på. jag skulle inte oroa mig så mycket av jag var du, njut av livet istället, det får du inte tillbaka igen :)

2011-03-02 @ 10:07:11
URL: http://harmonyhorse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0