Kungsbacka jappjapp

Sitter i mitt rum på skolan nu och ska snart åka till maxi för att handla mat, det är tomt i mitt kylskåp här ;)
Hästarna är kvar hemma då stallet är stängt samt jag skall tänka och diskuterade min framtid med lärarna idag. Det har inte varit en dans på rosor här, och jag som är en så satsande ryttare och med höga ambitioner samt har ett otroligt starkt ansvars"kännande" för mina hästar när jag liksom har de själv på skolan, och ingen mamma som kan åka dit en snabbis och bolla med mig om något känns knepigt eller fel, eller bara hjälpa mig att hålla stenkoll på saker. Det är pressande och stressande, vilket har gjort mig otroligt sönder i flera delar i själen, om man kan få tala så djupt. Men nu skall vi inte vara nere och så, jag har redan idag vänt på humöret och försökt plocka fram problemen för lösning - och har faktiskt redan tagit tag i mycket skolämnen som jag struntat i, och även bil-boken (köörkort!) Hur det kommer att lösa sig med hästarna nu ett tag framöver (hur jag ska kunna rida dem när jag måste vara i skola i Kba) vet jag inte än, har förslag som jag skall tänka på.

Efter maxi blir det nog ut och springa - måste verkligen komma igång igen nu eftersom att jag låg hemma sjuk i två veckor. Det är inte bara hästarnas kondis som behöver utökas, även min! Och för att inte tala om att inte låta hästarna bli för smala eller för tjocka, det måste få ett slut på det här också. Vi hörs efter det, då ska jag ta tag och svara på era frågor från frågestunden! :D




Kommentarer
Postat av: Tilde Åhlin -

Hej, Jag har sökt till SRG KBA kan du inte fota lite i rummet hur det ser ut osv. Hur mycket möblerat är det från början? Hur gör ni med mat, handlar ni för sig och lagar den för sig eller köper/lagar ni ihop?



//Tilde :)

2011-03-22 @ 21:26:27
Postat av: Pauline

när kommer svaren på frågestunden?

2011-03-22 @ 21:44:15
Postat av: tilda

Trivs du inte på skolan? Jag har nämligen sökt dit, men tycker du det är krångligt att ha med sig egen häst där och sköta det själv? Lägger man mycket tid på ridning osv? :)

2011-03-23 @ 09:10:34
URL: http://ttildafrisell.blogg.se/
Postat av: beatrice

Hur tar du dig till maxi för att handla, med tanke på att skolan ligger en bit bort ? :p

2011-03-23 @ 10:09:53
URL: http://beatriceks.blogg.se/
Postat av: lovisa

GodmorGON:d

2011-03-23 @ 10:36:37
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0