Dagens ridpass

Winnetoo -
Skrittade ut honom en bit i det härliga vädret, in i skogen och bara lunka. Han var pigg och riktigt njöt av att få skritta omkring helt lugnt i skogen, utan några som helst krav. Sånna pass är viktiga!



Mitzy Light -
Max skulle som sagt hoppas idag, goa Alice hjälpte mig vilket var grymt skönt. Hon red fram Maxen medans jag plockade fram hinder och sedan travade hon av honom medans jag plockade bort. I vilket fall som så kunde inte hoppningen ha gått så mycket bättre, någon miss av mig på något ställe men ingenting större att lägga energi på. Han är så cool att rida, så go inställning och sånt jäkla scoop i sprången!

Testade Winnetoo's magic bett på honom idag, vilket inte var det ultimata bettet för honom direkt. Han blev lite "bakom hand" hela tiden med det, tog inte riktigt för sig och ville inte sträcka ut på halsen i sprången. Byter tillbaka imorgon till det vanliga tredelade :)



Silvia -
Meningen var bara att hon skulle få gå ner och ridas igenom lite lugnt i alla gångarter då hon inte är helt igång ännu. Hon var dunder pigg som vanligt och drog iväg flera gånger med lilla mig på, för er som inte vet är det våran storhäst (173 cm^^), ett sto med mycket temprament och skalle ;) Men i slutet var hon betydligt mycket mer avslappnad och avtravningen gick riktigt bra, galoppen gick delvis helt okej och det var skönt för henne att få galoppera av sig lite i vilket fall som :)






Kommentarer
Postat av: Amanda Lundh

vadå magicbett? :)

2011-03-23 @ 17:59:25
Postat av: Anonym

Är det svarta i hans man och pannlugg äkta?:)

2011-03-23 @ 18:33:39
Postat av: Linda Jacobsson

Frågar som ovan; vadå magic bett? :)

2011-03-23 @ 19:03:33
URL: http://ljacobsson.blogg.se/
Postat av: Maja - fälttävlansryttare

fina hästar! :)

2011-03-23 @ 21:24:52
URL: http://retardriders.blogg.se/
Postat av: Emelie Williamsson

Så sjukt fin bild på dig och Winnie <3 <3

2011-03-24 @ 14:03:36
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0