Svar på era frågor

Nu kommer svaren på de frågor som jag öppet vill dela med mig utav svaren på :D

"Hur träffade du Genne? :)"
Hon jobbar ju som hästfotograf på mycket hopptävlingar, båda var väl bevakade på bilddagboken - aa, det började med att vi visste vilka varandra var så att säga. Sedan började vi väl prata lite mer, sen kom hon hit och red Winnie och på kvällen blev det fullt party hos en kompis till mig osv.. haha! På den snurriga vägen blev det ;)

"hej linn, jag undrar vad det är för rykten som ponny föräldrar har spridit om dig och hur du ärligt talat levde med det, gjorde din mamma något åt saken? älskar bloggen! <3"
Hej!
Hmm.. Det var en himla massa, eller rykten och rykten. Dom störde sig helt enkelt och vuxna mammor ville till alla pris trycka ner en femtonårig tjej som inte gjort något mot någon. Jag blev utsatt och det var jobbigt, jag skulle ALDRIG bete mig så som dom gjorde och jag är inte uppvuxen med den sortens vuxna och tyckte att det var både obehagligt och fruktansvärt jobbigt. Jag vill alltid klara ut allting som handlar om mig själv på egen hand, vilket jag också gjorde - och jag ångrar absolut ingenting eller hur jag gick tillväga! Vuxna som mobbar barn för att orka leva med sig själva - behöver en rejäl näsbränna och inse vad f*n det är dom håller på med. Nu har jag lagt det bakom mig och jag kommer aldrig sätta min fot igen på stället där dom mammorna befinner sig. Dom vet vad jag tycker om dom, dom är medvetna vad dom gjort och dom vet att dom inte kommer åt mig efter ett par tomma ord som säger "förlåt, vad tråkigt att du upplevt det så" - för det dom höll på med är att uttänkt och medvetet SÅRA en annan person, i det här fallet ett oskyldigt BARN.

"Vart har du köpt din rosa stickade kofta? :Dden ser heeelt underbar ut :)
Skulle du kunna visa vad du använderför smink? Olika märken ochså :) visa din smink samling och så även om duknsk kan delamed dig av lite smink tips? :)"
Oj, riktigt längesedan jag köpte den.. Men märket är VILA i alla fall :)


Jo, det skulle jag väl kunna.
Vet inte om jag har någon superbra bild men kan ta en någon gång, när jag har städat lite först! haha. Smink är roligt, och det är roligt när det är speciella tillfällen när man kan göra riktigt fina och lite fräckare make up's men till vardags ser jag väldigt naturlig ut så att säga ;)

"Hur spenderar du helst lördagkvällar? :D"
Lördagar brukar vara kvällar då klackarna är i taket och allt är sådär galet roligt ;) Helt klart veckans party dag! haha.Fredagar är mer den dagen jag vill gossa ner mig i soffan med någon som man gillar och ha fredagsmys!


"har du fått mens?"
Japp, fick den i ganska tidig ålder "tyvärr". haha, hade helst sluppit den tills sisådär 20-års åldern? ;)

"Varför vill du kanske inte ha storhäst? (det handlar ju ändå inte om hästar.. det handlar ju om dig ;D)"
Mycket som jag står och väger mellan.. En start på en helt ny fas i livet är påväg, och jag blir osäker på hur jag kommer KUNNA och VILJA göra med allt - tyvärr..

"Vad tycker du ärligt om Dressyrmupparna?"
Jag tycker ingenting, som vanligt vet ni :)
Känner inte ens dom, har nog aldrig ens träffat dom? Så jag kan verkligen inte yttra mig på något sätt, och det skulle jag inte gjort även om jag hade träffat dom. Jag lägger min energi på annat än att "tycka och tänka" kring andra och deras liv :D

"Din absolut favoritmat?! + Favoritdryck?
Favoritgodis?
Favorit-kläder?
Favoritfärg?
Bästa vän?"
1. Hmm. Sallad eller Taccos och dryck...en riktigt god cider!
2. Cola ferrari ♥ eller mörk chocklad!
3. Har massor utav olika slags kläder, allt från en jeanstjej till gulligull toppar - jag älskar att byta hejvilt ;) Jag är liksom ingen "kategori-människa" på några plan här i livet.. haha.
4. Nathalie Siggelin

"Vilken agentur är du modell för??"
Stockholmsgruppen

"Är det två år som skiljer sig mellan dig och Sofia? Märker ni av det när ni umgås?
Hur ser din drömframtid ut? :)"
Ja, det skiljer två år mellan oss. Njaae, Jag umgås nästan bara med äldre så jag tänker inte mycket på det i alla fall :) Men Sofia och jag klickar på ett speciellt sätt och är lite som syskon hihi, så det är klart, en tjatig storasyrra i vissa fall? ;)

Min drömframtid.. Ingenaning just nu!
Få göra det jag tycker om, få vara bland sånna som jag tycker om.

"Om du fick välja bland alla kändisars utseénden, vilket hade du valt? :D"
Oj.. ingenaning. Brukar inte tänka så mycket så, jag är ju Linn och mitt utséende är ju Linn liksom..

"kan du inte visa bild på dig som bäbis ? :D om du är dig lik lixom ;)"
Haha, jovisst - det ska jag fixa!

"Detta kanske inte är så personligt, men hur fungerar eran gård? Är din mammas jobb att sköta gården, liksom det är hennes jobb eller hur går det runt med fodringar och sånt? :)"
Mamma och pappa jobbar hemifrån och mamma driver ett eget företag med typ psykologi ihop med häst, stresshantering osv. Själva gården är också ett företag i sig, med manege osv. Så mamma och pappa sköter alla fodringar, men inte som ett jobb ;)

"Hur lång är du?
Varför gillar du att festa?
Är du osäker?
Hur lite vänner är för lite?
Tycker du att det är fel att inte ha kysst ngn när man är 14?"
1. jag är 170cm
2. Haha, varför? jadu.. Det är roligt, eller asså jag förstår inte frågan riktigt :P
3. Nääe, inte speciellt - längre. Självklart finns det situationer eller människor som kan framkalla en osäkerhet hos mig också.
4. Man kan inte ha för många vänner! Dock vill jag hålla mig till personer som jag litar på och tycker om, som tillför en härlig och god energi!:D
5. Jag tycker ingenting.

"Vilken är din riktiga hårfärg?
Vad jobbar dina föräldrar med? :)"
1. Blond
2. Egna företag och pappa är även med i nått företag som konsult(?) typ. haha.

"Har du varit riktigt full nån gång, så du verkligen nsätan inte mindes nåt alls om kvällen ? (a)"
Haha, det vill du allt gärna veta va ;)
Att festa med måtta är bra, dock har man inte alltid med sig den där jäkla "måttan" på sin sida.. ;)

"har du några tips på att bli av med sitt godissug? :P vad jag har läst på bloggen så verkar det som du har lätt för att bara sluta äta onyttigt?"
Som du själv säger och ser det, sluta äta onyttigt! Finns inga genvägar, och ju längre man håller sig ifrån sockret i godiset desto mer försvinner suget, det är vetenskapligt bevisat :)

Många frågor var rätt lika varandra och därför svarade jag bara på några utav alla frågor som ställdes, ni fattar :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är ju inte alls med i Stockholmsgruppen?? Finns inte med på hemsidan allafall...

Vilken grupp tillhör du? (New faces, models osv.)

2011-01-22 @ 19:55:08
Postat av: emma

fin blogg :)

2011-01-23 @ 09:08:43
URL: http://pegasusnowie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0