Vi har olika åsikter

Jag blir riktigt trött när alla drar båda över samma kant - hur bra koll har man egentligen på de inlägg man kommenterar?

Står det att inlägget är under "Linn"s kategori är det från Linn, står det att det är från "Sofia" är det från Sofia. Om det nu inte är något som skall in under en annan kategori. Men vi sätter alltid vår namn-logga efter inlägget, just för att ni lättare skall se vem det är som skrivit inlägget.

Har ni inte sett och förstått att vi har olika tankar kring många saker och tycker olika? Det är ju ganska givet om inte annat.. Så snälla ni, när vissa av er börjar kommentera "hur kan NI tycka si och så", när det är tex ett inlägg från en av oss, och ni drar båda över samma kant? Tänk lite längre är ni gulliga!

Bara för att Linn gillar en sak behöver inte jag gilla det. Bara för att jag rider dressyr behöver inte Linn göra det. Haha förstår ni grejen? ;)


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag reagerade oxå på detta när jag läste kommentarerna till Linn's inlägg och jag tycker verkligen inte att du ska ta åt dig av dem!!!



Det är tur att du Sofia är med och driver bloggen, så att det inte bara blir massa "skvallertjaffs" här...haha ^^,

2011-02-13 @ 15:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0