Riktigt besviken..

Jaa, vad ska jag säga?
Sämre kunde det nog inte gått..

Idag var en sån dag när jag förstår precis vad alla dom som säger "hur orkar du blogga och ha så många ögon på dig överallt?" menar.. När kameror klickas och blickar vänds mot mig, samtidigt som jag känner "jag kommer aldrig klara ut det här idag, det här kommer gå käpprätt åt helvete" så är det inte så himla ball längre.. Men jag tror egentligen inte att allt för många håller tummarna för att jag ska misslyckas heller, bättre att bara ta det lugnt och hitta fokus på min grejj liksom.. Även om jag har lättare för att säga det än att göra det ;)

Problemet idag var som vanligt i mitt huvud, mitt fel och mina jävla tankar som ställer till det.
Winnetoo är så extremt känslig för mina känslor och tankar så ni anar inte, det räcker att mitt huvud börjar spinna runt med prestationsångest så blir allt en ända stor katastrof sedan. Idag vet jag inte varför jag var så himla spänd igen, hittade inget flyt och tänkte bara på hur alla skulle gotta sig i mina misslyckanden.. 

Till resultaten i alla fall - 

L:B- Här kände jag mig ganska stabil och kunde reda ut min lilla killes överskotts energi som han tog ut genom att låta sin bak flyga hej vilt inne på framhoppningen ;) Dock var han väldigt spänd och dunder pigg och hade dessutom fokusen på allt annat än mig.. Men inne på banan kändes det ändå bra, han galopperade ifrån mig ett par gånger men annars verkligen en okej runda! Han petade dock ettan, vilket inte gjorde någonting alls då det var ett räcke som kom direkt ur sväng och jag började trixa i munnen med honom istället för att bara låta honom vara. Resten av banan kändes bra och han hoppade som vanligt som en gud!

L:A-
Vill glömma, glömma, glömma..
Jag spände mig och tänkte "jag kommer aldrig klara det här, det kommer aldrig gå, alla kollar, alla snackar" började fokusera på att han kanske frös, hade ont i munnen, var spänd i ena sidan osv osv osv.. -.-

Efter att ha blivit på riden två gånger på framhoppningen flög han på tvären ut från den först och främst och var super spänd.. Redan där började jag känna "omöjligt, omöjligt och omöjligt" hade jag bara ryckt upp mig där hade det säkert inte blivit mer än så - men inte då. För då tar prestationsångesten vid och allt blir tusen gånger värre.

In på banan och jag låser mig = han flippar ur. Blir livrädd för något i nedre delen av manegen och vägrar gå dit, självklart står ettan där. Så han börjar stegra sig och vill inte dit och så börjar banbyggaren prassla med en jäkla påse för att få honom att gå -.- Det var inte direkt det smartaste när det gällde den situationen. Jag fick typ panik och tänkte "pinsamt pinsamt PINSAMT" och valde att gå upp och hoppa två hinder i övre delen för att sedan utgå.

Sällan jag gråter efter en dålig start, men idag var det de lilla som behövdes för att min bägare skulle rinna över och jag skulle bryta ihop totalt..

Jag känner just nu för att gömma mig under täcket och stryka mig från Billdal, men nu ska jag fan bita ihop en gång för alla och inte vara så fjantig och elak mot mig själv. Alla kan ha dåliga dagar och nu har jag verkligen berättat öppet hur det kan kännas - och att jag inte är speciellt tuff egentligen. En helt normal tjej med lite för mycket tankar i huvudet på en lite för känslig ponny, inte någon kaxig blondin med "pappa sponsrar" inställningen - även om det kanske hade det varit lättare så? ;) haha!

Kommer snart upp en heeeeel del bilder från dagen med!
Båda mina fotograf-töntar var ju med idag, Ellie (esphoto.se) och Sofia såklart! Tur att dom var med, idag behövdes det verkligen goa, ärliga och snälla tjejer som vill mig väl.


Finast av alla.
Foto: Hanadi Secerovic

Tänkte faktiskt ladda upp filmer sedan trots att det kändes PISS!
Men whatever, ni får hänga med mig i motgång som medgång and that's it.






Kommentarer
Postat av: Erika Engborg

Synd att det gick som det gick!Men som du skrev ingen kan vara perfekt och lyckas jämt.Man lär ju av sina misstag.Du är duktig linn!Du är redigt duktig.Tänk på alla gånger det gått redigt bra istället för att tänka på dagen.Ibland ska man inte göra backspegeln större än framrutan.Men man ska inte glömma allt som gått bra.Det har gått bra innan på tävlingar right?Och då kan det göra det på nästa tävling också ;)

2011-02-20 @ 21:19:57
URL: http://hoppning.blogg.se/
Postat av: Felicia

Bättre lycka nästa gång! Smart iallafall att du inte var med andra gången, blev nog bättre för winnie! Klart du ska ladda upp filmer, alla kan ju inte vara perfekta och vi vill inte se en perfekt Linn hela tiden ju! ;)

2011-02-20 @ 21:20:18
URL: http://carrepip.blogg.se/
Postat av: fanny

Linn, jag såg dig och jag tyckte iallafall att det såg jätte bra ut ! Självklart får det gå dåligt och det gör det för alla ibland men det är bara att bita ihop och ta nya tag :)

2011-02-20 @ 21:21:55
URL: http://dressyrekipagen.blogg.se/
Postat av: Ida

Det är bara att blicka framåt och fokusera på nästa tävling. Självklart ska du åka till Billdal :) Linn Olsson, du äger och är min förebild! :) <3

2011-02-20 @ 21:36:39
Postat av: Alecks

Klart du inte ska stryka dig!

Förstår helt känslan, har många gånger bara velat försvinna och bölat vägarna hem efter tävlingar.

Endå så typiskt oss hästtjejer att känna så här? du har ju tävlat på SUPERFINA resultat förr, det vet de flesta som läser denna blogg. Detta var ju årets första start för er, inte så konstig att både du och ponny är lite heta i huvet (om du förstår vad jag menar?)

Men vi vet ju att du kan! Vi vet också att ni kommer hitta tbx dit igen. Du är en stor insperationkälla! Du har klart av massa problem hästar. Ingen kan ta det ifrån dig, inget dåligt resultat heller. Vem som helst kan ha en dålig dag. Du är fantastiskt duktig o winnetoo är helt underbar!



Tävla i bildal och visa hur jäkla bäst du är! Go fo it girl!



Vi vet som sakt ni kan, och vet ni kommer i toppen igen.



Massor av stöttkramar o lyckosparkar till vår duktiga Linn o Winnetoo



(ta dom jävlarna!!! :D )



2011-02-20 @ 21:41:12
Postat av: Anonym

Tror du inte att du förstorar upp grejen lite? Om det är pga. bloggen du börjar tänka för mycket alltså. Kan bara prata för mig själv och helt ärligt så skiter jag fullständigt i hur det går för folk vars bloggar jag läser. Tycker inte att "ni" är mer intressanta än andra liksom. Jag har svårt att tro att andra är så besatta av bloggare och kollar vartenda steg ni tar på tävlingar och antecknar varje misstag, kan hända att det finns såna människor men då borde de söka hjälp haha.



Hoppas det inte lät elakt för det var inte alls meningen utan jag menar bara att det kanske inte är så farligt som du tror, och att din häst är busig och överladdad på tävling är ju ingenting du kan rå för! Vet själv hur det är när hästen bara flyger åt alla håll och kanter och man känner sig i vägen och för andra men det är ju hästar vi håller på med så lite skit får man tåla ;)

2011-02-20 @ 21:42:32
Postat av: cornelia thörnvall

ojdå du får inte bli och vara så negativ! du får verkligen inte tycka att det är pinsamt heller!! hoppas det går bättre för dig nästa gång för du är jätteduktig!! :)

2011-02-20 @ 21:43:28
URL: http://coches.blogg.se/
Postat av: Jossan

Jag vet känslan. Alla blickar på sig & man vill verkligen visa vad man går för så går de skit. Man skäms & vill sjunka genom jorden! Men detta får man ta med en klackspark & rätta till de & köra gärnet på billdal! You go girl :D

2011-02-20 @ 21:44:00
URL: http://ledner.blogg.se/
Postat av: malin

det går inte alltid som man vill, men du tar det nästa gång :) du e grymm linn o passar super på winnie, bry dig inte om andra utan kör på =)

2011-02-20 @ 21:47:42
URL: http://alltomponny.blogg.se/
Postat av: Ellis

Synd att det blev som det blev!

Men du får se fram mot nästa tävling och hoppas på att det går bättre !

Men en förlust leder bara till ännu mera träning :)

2011-02-20 @ 21:48:37
Postat av: Annika

fan, vilken härlig tjej du är som bjuder på dig själv och delar både medgång och motgång! Helt underbart att läsa ett ärligt inlägg som det här, det är ju såhär livet ser ut, det är inte alltid skitlätt. Tycker att du är en riktig toppentjej och jag önskar dig verkligen all framgång och lycka!!

2011-02-20 @ 21:50:10
Postat av: Amanda

Du är grym Linn som orkar & kan lägga ut sånt här, du bjuder verkligen på dig själv även fast det går dåligt. Alla har vi dåliga dagar! <3



Du & Winnie är ändå världsbäst :)<3

2011-02-20 @ 22:00:45
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: Nina

Någon gång måste det ju (TYVÄRR =(!!) gå sämre för att sedan gå bättre ;) Första tävlingen för i år, du borde nog vara nöjd, det känns pissapa just nu men sedan tror jag det känns bättre ;)



Man får tänka på att det alltid kunnat gå mycket värre, tänk jag då som blir så jävla nervös att jag inte lyckats nolla en enda runda oavsett hur lågt det är och ändå hoppar vi 120 på träning, det är inte heller så lyckat haha ;) Men vet du? SKIT samma! ;) Kram

2011-02-20 @ 22:00:59
URL: http://brahastfakta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kanske bättre om du inte skriver ut på bloggen när du ska på någon tävling.blir kanske inte lika mycket press på dig?:)

Det går bättre nästa gång !!;)

2011-02-20 @ 22:02:31
Postat av: Angelica

Detta får mig faktiskt bara att tycka om dig ännu mer, att du ärligt skriver ut hur det gick och inte får det att bli någon "saga" där allt är perfekt, och att du inte skyller ifrån dig på annat utan berättar hur det faktiskt gick till. Alla har dåliga dagar, men som man brukar säga, efter regn kommer solsken ;)

Lycka till på nästa tävling, du har många som står bakom dig och stöttar dig och mot och medgång och alla nolifers som inte skulle göra det ska du inte lägga någon energi på alls!

2011-02-20 @ 22:04:37
Postat av: Emma Berg

alla gör misstag, detta var ju årets första tävling och då har man inte kommit "in" i den känslan man hade när man slutade förra året. Du ska se det kommer gå superbra nästa tävling, lovar dig Linn! Ge inte upp, för vad du än gör :)



Håller med hon Annika om allt hon skrev, verkligen! Du är en riktigt härlig tjej, och då har jag bara den uppfattningen genom dina inlägg på en blogg, så jag tror du är en grymt underbar vän irl, hade varit superkul om man kännt dig, för såna som du finns det inte många av! :)

2011-02-20 @ 22:09:22
URL: http://alotoflove.devote.se
Postat av: Anonym

OM det är någon som håller tummarna för att det ska gå dåligt för dig Linn, då är det förmodligen enbart avundsjuka som ligger bakom. Vi alla vet vilken duktig ryttare du är. Alla har sina bra dagar, men även sina mindre bra, tänk på alla bra rundor ni har gjort ihop, klart att nästa tävling kommer gå superbra!

2011-02-20 @ 22:16:05
Postat av: Ebba

Kämpa på tjejen, alla har dagar då det går sämre än vad man hoppats på! Du är GRYM på det du gör!<3

2011-02-20 @ 23:19:24
URL: http://equify.blogg.se/
Postat av: Catrine

Framgång kräver motgång :) Kämpa på, för ni är grymma, både du och Winnie! <3

2011-02-21 @ 06:31:13
URL: http://catrinek.blogg.se/
Postat av: Anna

Linn jag är vuxen och såg dig igår på tävlingen. Jag ger dig heder åt det sätt du hanterade situationen. Du kunde inte gjort på något annat sätt och du gjorde helt rätt! Alla hamnar någon gång i sådanan situationer och det är hur man hanterar det som skiljer bra ryttare från dåliga. Nu gäller det bara att fortsätta träna och åka ut på tävlingsbanorna igen. Det är det häst- och tävlingslivet går ut på :)

2011-02-21 @ 08:52:38
Postat av: bells

linn, ni ÄR sjuuukt duktiga! du måste bara tro på dig själv och på winnie, det är ju bevisat att ni kan! ( MSVB i thn tex...) skit i vad alla andra tycker och kör ditt eget race! :D



ladda gärna upp filmen sen ;)

2011-02-21 @ 09:21:28
Postat av: J

jag tycker iaf att det är jättebra att du skriver om dina motgångar också, för när man bara klickar runt lite spontant och kollar på dina bilder så ser man ju hur himla BRA det går för er, ibland är det ju filmer osv så då ser man ju verkligen på riktigt hur bra det går. Om man själv tycker att det går värdelöst för en själv och så är det ju faktiskt skönt att se att det inte alltid går bra för "de bästa" hehe ;)

men sjukt bra blogg, fortsätt såhär! :DD

2011-02-21 @ 11:34:45
Postat av: Klara Dahlstedt

Har faktiskt skrivit ett kort inlägg om just det med inställningen på min blogg. Det hade lika gärna passat som kommentar här till dig och du får gärna läsa det: http://klaradahlstedt.blogg.se/2011/february/vad-ar-tanken.html Hoppas du kan få ut något av det! :)

2011-02-22 @ 17:41:28
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0