Film på busig Martijn!

Här kommer en film från gårdagen, då jag valde att longera Martijn en stund för att han skulle få rulla på och bli av med lite energi. Han har fått tömköras flera dagar nu, då han stått och spänt sig så mycket ute på isen så att han visat av det vid korset, stackars bäbis! Så det blir mycket mjukt nu, så att han kommer igång i kroppen. Dock har han så himla mycket energi över, så han fick ta ut det lite på linan! (Vi fick tyvärr inte släppa i ridhuset igår då det var tvugnet att vattnas, samt att vi måste i så fall ha en personal med, och de finns inte ofta tillgängliga, speciellt inte nu på lovet..)

Jag är väldigt noga med framskrittning innan jag släpper mina hästar, eller longerar. Precis som i ridningen - vilket många inte är. I den här kylan som är nu så tycker jag att man borde ta 15-20 minuters framskrittning.

Nu får ni se hur han ser ut rakad också! Slängde av täckena för att han inte skall känna sig pressad för bensnörena när han rör sig, han är lite känslig av sig mitt hjärta nämligen!

Linn den busen som filmade ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0