Fredag - I'm in love!

Fredag idag, veckans bästa dag ♥
Har goa kvälls planer som vanligt på fredagar - och för det mesta även lördagar ju. Men nu under dagen är det fullt upp, vilket bara känns ROLIGT! Jag har slutat tänka "måste" och tog till mig ett tips som kom i kommentarsfältet, att byta ut "måste" mot "ska" - fungerar faktiskt bra. Jag blir i alla fall inte lika stressad om jag tänker "jag ska rida tre hästar på förmiddagen" istället för "jag måste rida tre hästar på förmiddagen".

Har tänkt igenom det "misslyckade" passet igår med, i en av era kommentarer stod det "det kan finnas många anledningar till att ett pass känns åt pipan" vilket jag nog instämmer i.. Så farligt var det inte egentligen, även om det sällan brukar gå så kasst nu för tiden. Jag blir bara så irriterad på mig själv när han blir spänd och stressad..
Det känns faktiskt som om det var lite väl svåra övningar för oss en del utav det?



Nya tag idag i vilket fall som.
Ska rida ett pass i lång och låg form, komma in i rätt känsla och göra enkla okomplicerande övningar - som ändå är lösgörande. Mycket basic skänkelvikningar, lite enkel förvänd på stora mittvolten, öppna på långsidorna osv - och ha roligt!

Nu på morgonen har jag hjälpt en tjej att raka sin attityd ponny, haha.
Det är ingen ponny man säger till vad det är man ska göra - utan man får skicka in ansökan och vänta på ett okej från honom ;) I vilket fall som så gick det bra och han lät mig till slut raka hela benen och även halva ansiktet!


Idag blir det gymmet igen, bara kondition idag tänkte jag.
Känns som att det behövs nu, man rör inte på sig till vardags speciellt mycket nu när det är is överallt..

Ska nu sätta mig och försöka få klart mina påbörjade inlägg också!
Ni håller la kollen här eller?!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Lyckatill med alla hästar som ska ridas idag! :D

2011-02-18 @ 14:53:32
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: Emma

Hey, har ju läst att du åker till gym, hur brukar du lägga upp ett schema under dom dagarna du ska träna ? Jag har precis börjat lite smått nu :) Skulle vara rätt kul att veta hur du gör när du tränar nämligen :))

2011-02-18 @ 15:09:03
URL: http://alotoflove.devote.se
Postat av: Anonym

Tror jag inte är den ända som uppskattar hur ni även skriver om era motgångar, ibland känns de ju som bloggare rider SUVERÄNT varje dag haha :) men kul att få läsa hur ni tar er ur problem osv!

2011-02-18 @ 18:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0