Bäbis fit for fight igen!

Är såhääär glad nu! Helt plötsligt känns väldigt många saker roliga, och det är massor med grejer på G! Nästa vecka är det Party, Gbg Hs, jag får besök av Linn & Ingrid (de fula dressyrbarnen)! Hur bra som helst helt enkelt! Älskar fullspeckade scheman!

I vilket fall så testade jag att sitta på Martijn idag, som några kanske förstått så har han sträckt sig/stått och spänt sig på våra (ursäkta uttalandet) förjävliga ishagar som vi har i skolan. Små isrutor rent ut sagt.. så att han har blivit så spänd i korset att han fått ont utav det. Som tur var kikade skolans veterinär på honom, och sa att jag ska jobba igång honom med mycket lösgörande, stretch och så vidare.

Jag har därför promenerat, longerat, tömkört och lekt fritt med honom i 2 veckor nu ungefär, och idag tänkte jag att jag får testa om jag kan sitta på honom nu. (Senast när han precis fått detta så kickade han när jag satt på, spände hela baken osv.) Och wallah, en väldigt pigg liten ponny men ack så fin! Det verkar ha gått över, och han hade en jäkla gång idag må jag säga! Blir så glad, om jag nu kan köra igång igen och fortsätta min träning med honom som vi hade för bara några veckor sedan!

Mahjong går som en klocka, min vackra sagoponny! Så jäkla synd att vi missar en del tävlingar nu för smittan.. när han är på topp! Mina hästar är verkligen alltid som bäst på våren.

Så ja, mitt humör är goodie just nu! Bortsätt från att jag precis hamnat i världens förkylning och har träningsverk i hela kroppen så.. haha! Nu vill jag bara träna träna träna & tävla tävla tävla


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jättefina ponnier har du, vad tråkigt att du missar tävlingar nu i början :(

2011-02-17 @ 23:08:38
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: hästblogg

Kul att hästarna går så bra, du borde be någon filma när du rider så vi får se :)

2011-02-18 @ 00:17:48
URL: http://equuspuppis.blogg.se/
Postat av: Emelie

blir aldrig dina hästar tjocka? Jag menar de har stått i 3 månader nästan.

2011-02-18 @ 07:27:33
Postat av: Sofia Genne

Emelie: Tack!

Anonym: Verkligen! Jadå, det ska vi se till o lösa!

Emelie: Rätt foder och rätt rörelse så. De "står" ju inte helt stilla utan rör sig i stor hage under tiden som de inte red så mycket, och de skrittades flera dagar och tog lite småpass ibland, så de blev ju inte helt avställda.

2011-02-18 @ 12:00:23
URL: http://teamsl.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Uuuursäkta!? Haha nää, men kommer bli asnajs! :D

2011-02-18 @ 14:07:24
URL: http://dressyrmupparna.se
Postat av: Jenni

Kommer hagarna bli bättre i framtiden, känns inte som jag vill börja där då jag är lite emot minirutor.. Du brukar ju egentligen ha bra hagar? Jag har mina i stora fina hagar alltid året om och ute jättelänge, om det är bra väder även på natten och det skulle kännas lite taskigt mot hästen att ge den så lite.



Tacksam för svar! Måste dessutom säga att jag har inte sett många hästar som är så vackra som mahjong är! Och superfina är ni tillsamans!

2011-02-18 @ 19:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0