Till er alla läsare



För det första - Tack Lisa för din kommentar. Det här visade stort engaemang från din sida, speciellt eftersom att du skriver att du aldrig kommenterar bloggar, och då på ett sånt inlägg. Det är sånt här som lyfter oss att verkligen vilja göra det ännu bättre, bli ännu mer drivande - när vi får cred för det vi gör!

Det vi vill ha klart för alla är att: Vi läser kommentarerna, och vi vill tacka alla underbara läsare 100 gånger om för att ni bryr er, peppar oss, kommer med era åsikter och faktiskt lämnar en kommentar!

Trots att vi inte kan svara på alla, så läser vi ändå igenom dem, och tar åt oss av alla vänliga och välformulerade kommentarer. Ibland klickar vi även vidare för att se vad det är för härlig människa som lämnat en så klok kommentar, och det är enormt roligt att på så sätt få se lite runt på nya bloggar. Många bloggare skiter fullständigt i sina kommentarer, och inte ens läser dem - sånna är inte vi. För vi vet att vi är ingenting utan våra läsare.

Så ha det i baktanken - även fast vi missar att svara på din fråga (vi svarar i så fall i själva inlägget, i en egen kommentar, har hänt att vi har gått in på någons blogg ibland och svarat om det är jättespeciellt.) så läser vi i alla fall din kommentar, och den betyder! Även fast 3 andra personer har skrivit "Vilken fin sits" tex, och du blir den fjärde - vi bryr oss om den lika mycket, och vi blir lika jäkla glada varje gång!

Cred till er som faktiskt lägger ner 2 sekunder på en kommentar - även fast det är en kort eller en lång. Vi blir peppade, glada och tar åt oss av dem! (Dock skiter vi fullständigt i meningslösa elaka/skitslängande kommentarer, de läser vi inte ens igenom oftast).

HOPPAS ATT NI LÄSTE IGENOM DETTA OCH HAR FÖRSTÅELSE ATT VI INTE KAN SVARA PÅ ALLA KOMMENTARER!
Utan oss = ingen blogg, utan er = ingen blogg


Kommentarer
Postat av: ajka

Det är sånna bloggare som ni, man vill ha mer utav i världen :') Som faktiskt bryr sig om sina läsare & är tacksamma. För att vara tacksam, det tycker jag är viktigt.



Sedan vill jag också tilägga : jag är inte direkt en hästtjej (red för kanske 2 år sen, sist ? Slutat förövrigt) fast jag älskar ju alla djur ändå :) Och det kanske är konstigt att en läsare som inte är särskilt hästintresserad, läser eran blogg ? x'd Fast av någon anledning, ger ni mig hästintresset tillbaka, av att bara läsa allt det roliga ni håller på med. Go Sofia & Linn, ni äger !



Glad att jag hittade hit ! Kramar & ha en tevlig påsk ^^,

2011-04-20 @ 13:22:51
URL: http://ajkaredzic.blogg
Postat av: Anonym

Hej, hoppas allt är bra med dig!



Tipsa mig gärna om tävlingar osv.

2011-04-20 @ 13:23:10
URL: http://ibeliveinyou.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag tyckte alla "Ssccch" inläggen var roliga att läsa!

Taack för en riktigt riktigt bra blogg! :)

2011-04-20 @ 13:32:53
Postat av: Alice

hej! Skulle ni vilja göra ett inlägg om olika bett och dess inverkan?? :) Skulle vara intressant!

Grym blogg! :D

2011-04-20 @ 14:08:31
Postat av: Sandra

En superfin blogg verkligen!! Ni som gjort designen? :)

2011-04-20 @ 17:05:46
URL: http://minridtravare.blogg.se/
Postat av: Anonym

lägg ut ridövningar ! :)

2011-04-20 @ 20:49:25
URL: http://hillaryochfleur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0