Trött, sjuk och irriterad..

Skyhög feber och trött i hela kroppen efter det hårda gympasset igår, stenhårt träningspass för Emma idag osv.
Träningen gick sådär, jag var liksom lite "efter" hela jag pga febern så jag la honom lite knas ibland, blev okoncentrerad i mellanåt och blev frustrerad på mig själv - vilket inte gjorde det bättre. Men när Emma sa till mig ordentligt skärpte jag mig och gjorde det sista klockrent, så det var änna tur att jag tränade för Emma idag som är såpass tuff ;) haha!

Jag är irriterad på allt och ingenting just nu, så tror jag drar täcket över huvudet och säger godnatt till världen för idag.. Jag är tillbaka imorgon igen, hörs mer då!


Kommentarer
Postat av: Martina

Jag var och fotade på grevagården när det var nationell ponnyhoppning! Har bilder på min hemsida och skickar mer än gärna bilderna gratis på dom som vill ha!

Men det är inte så många som hittat dit vilket är synd tycker jag, att få bilder på sig och sin häst från tävling brukar ju vara uppskattat ;)

Så bara om ni vill, Linn och Sofia, kan ni gärna länka till hemsidan!



Annars hoppas jag ngr utav er som var med läser denna kommentaren! :)

Här --> http://www.wix.com/johanssonmartina/foto är hemsidan där ni kan hitta bilderna! Har fler än de som finns uppe ;) Bara skicka mejl och fråga...min mejl hittar ni på hemsidan!

2011-04-27 @ 22:27:57
URL: http://www.wix.com/johanssonmartina/foto
Postat av: Amanda

Krya på dig Linn! <3

2011-04-27 @ 23:40:57
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: anonym

ny skvallerblogg!!

ponnigossip.blogspot.com!! :)

2011-04-28 @ 01:22:42
Postat av: Anonym

"Men när Emma sa till mig ordentligt skärpte jag mig och gjorde det sista klockrent...." - tur att du är så duktig linn som gör allt så bra. U go girl ;)

2011-04-28 @ 09:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0