Toppen helg!

Tjena, nu är jag hemma från en grym helg i Grevagården!
Winnetoo har gått så jäkla bra, helt otrolig.

L:A (110cm) Fredagen -
Bed. clear round.
Winnie var redigt pigg i den här klassen, det blev lite "hej och hå" stutts hit och korsgalopp dit liksom. haha! Men L:A känns han så himla stadig i nu, så han nollade klockrent ändå. Nema problema :)

L:A (110cm) Lördagen -
Bed. A:0/A:0
SUPERFIN, dock la jag honom på tok för nära in i kombinationen där han tog tre galoppsprång för att rädda mig (skulle vart två) men resten gick super. Var riktigt kluriga svårigheter som han klippte som ingenting, eller vi rättare sagt - riktigt nöjd med att jag kunde hålla mig kall och vänta ut honom och lägga honom fint på alla distanser! For a change liksom ;)

MEN så kommer vi till omhoppningen, jag får till klockrena vägar med värsta flytet, och hur många som helst hade haft fel osv innan så jag såg verkligen min chans. Så kommer jag upp mot sista linjen med en riktigt bra tid och så rider jag igenom den som ingenting och känner bara "yes" - tror ni inte att jag vände upp och hoppade GRUNDENS sista linje istället för OMHOPPNINGENS? Dem stod jämsides med varandra och båda var avslutet på varsin "omgång" så jag tänkte på sista linjen i grunden medans det skulle vart den som stod brevid.. Haha, så jag blev ju därmed utesluten, annars hade det blivit en riktigt bra placering där. Surt och klantigt, men sånt händer! Winnetoo var ju felfri i vilket fall som..

MSV:B (120cm) Lördagen -
Bed. A:0
Ja, en runda som vi redan lagt lååångt bakom oss ;)
Vi kraschade på framhoppningen, jag blev helspänd och jättenervös för att Winnie skulle bli spänd = Winnie blev spänd = jag mesred utan någon som helst galopp inne på banan och Winnie var smart nog att stanna upp och ifråga sätta vad jag höll på med. Jag kan inte ens säga att jag är besviken, det var kaos på framridningen och med den galoppen jag red i så var det omöjligt att ta sig runt en 120 cm bana och dessutom var jag jättenervös. Usch fy och blä, men Winnie fick såklart massvis med beröm - han gjorde sitt bästa som vanligt. Han har dock mognat lite och stannar numera upp när något inte stämmer, bra det!

Överlag en GRYM helg med en ponny som har blivit SÅ noggrann med att ta sig runt felfritt till alla pris. Han har hoppat så otroligt bra och väl, varit så avslappnad och fin så jag vet inte vad. Nöjd!

Filmer är påväg, det var kameror överallt så jag hoppas på att det ska rulla in lite bilder till mejlen så småningom.


Kommentarer
Postat av: Felizia

jag såg dig efter MSVBn och tänkte säga hej men jag såg att du vart ledsen så jag ville inte störa :( <3

2011-04-16 @ 22:13:08
URL: http://showjumpers.blogg.se/
Postat av: Matilda Melander :D

Jag såg dej och Tove men vågade inte hälsa du såg så fokuserad ut!! Du är sjukt duktig :) (L)

2011-04-16 @ 22:35:05
Postat av: Linn Olsson

Haha, hur farlig tror ni att jag är? (A)

Oavsett om jag är fokuserad eller ledsen - så bits jag inte tjejer ;) Dock var det skönt att höra att JAG kunde se fokuserade ut.. hihi!



Kram Linn

TeamSL

2011-04-16 @ 22:39:19
URL: http://teamsl.blogg.se/
Postat av: Tove

Ni har varit otroligt duktiga i helgen Linn, LA-rundorna kunde knappt blivit bättre... SÅ fantastiskt fina och vilka fantastiska språng ni fick till!

Och innan du vet ordet av hoppar ni även MSV utan en tanke på de spärrar som kunnat spöka för er ibland, men som du redan är på god väg att lösa upp. Om någon kan gå genom eld så är det du! =)



Du är superduktig, Winnie har hoppat helt otroligt fint och jag är så stolt över er att det nästan är löjligt!

Älskar dig vännen, tack för en superbra helg<3

2011-04-16 @ 23:01:08
Postat av: Emelie

vad står A:0 för? jag har aldrig fattat det :)

2011-04-17 @ 00:23:25
Postat av: Elin

Såg fruktansvärt bra ut!

var helt otroligt kunna se dig live!

du och winnie är gryma!

2011-04-17 @ 11:05:19
URL: http://teampf.blogg.se/
Postat av: alina

TACK för att du säger så om att han stannar. nästan bland alla ponnyryttare , om ponnyn stannar , så är det licksom åh nej om han stannar nu så kommer jag aldrig mer lita på honom , gör han det så är det en problemhäst ! även om det är ryttarens fel .

2011-04-17 @ 17:54:07
URL: http://alinaosterstrom.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0