Tjingeling!

Jag är så himla nöjd över mig själv då jag har varit så himla hurtig de senaste dagarna. Powerwalkat samt sprungit ca 9 km varje morgon samt kväll! Dock får vi väl se hur länge det håller.. ;)

Vi körde ner hästarna till skolan i onsdags som jag nämnt tidigare, men för er som missat. Igår blev det en lugn tur med Martijn ut, vilket han uppskattade! Speciellt när han fick galoppa på lite på en lång raksträcka av en galoppbana!

Mahjong fick ta ett litet pass på ängen, bara lite "röra på sig"-motion utan större krav. Red med shorts och linne, hur gött som helst att sola samtidigt liksom. Gaaaaaalet varmt ute, men fyfasen vad skönt! Jag är redan grymt brun så folk frågar om jag redan varit i Alanya..

Idag gäller det hoppträning på skoltid, dock kommer jag nog bara vara med och ta det lite lugn med Mahjong, lite lägre skutt och så vidare. Tycker det känns skönt idag. Lillen ska få sig ett dressyrpass!

Jag kan ju passa på att nämna att jag kommer ha svårt att kunna uppdatera under helgen. Fullt upp under eftermiddagen, sen får vi se vart kvällen blir av. På lördag jobbar jag hela dagen, och sedan är det Valborgsfriande på kvällen, tagga :D Men på söndag kanske jag återkommer lite levande med bättre aktivitet igen, haha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0