Dagens ridning

Mina hästar var grymt härliga idag och humöret på topp! Vädret var kanon vilket resulterade till att man kunde rida i T-shirt, skönt. Det är en smart grej det där att kunna sola samtidigt som man motionerar hästarna liksom.

Båda pollarna fick sig en tur var i skogen. Martijn var en riktigt härlig (dock väldigt busig) Briar idag vill jag lova! Nu börjar han bli riktigt fräsch igen, det var verkligen surt att han var tvungen att sträcka sig/frysa till så att vi tappade några veckor med att stärka oss, men men, nu är han på G vilket känns bra!

Mahjong var också trevlig och fräsch idag, och hade en skritt på över 170km/h hem! Det var lite jobbigt att vi red vääldigt långt upp på en grusväg i en skog, och så tänker jag, okej vi tar en kurva till sedan vänder vi och rider hem eftersom att Mahjong inte ska gå jättehårt/långt idag. Tro fasen vi möter en gubbe på en häst komma lunkande.. Och man kan ju inte bara tvärvända framför dem liksom? Så jag får le och skritta förbi, samtdigt som jag tänker "h e l v e t e". I och med att jag förstår att det kommer ta tid att komma hem.. jag är inte den som är dum nog att komma i fullt tempo bakom en annan häst, speciellt när jag inte känner ekipaget - och trycka sig förbi liksom. Så jag fick snällt hålla mig en bit bakom. Jag väntade ett tag med att vända, men trots det så hann Mahjong ikapp konstant..  Gubben och hästen travade/galoppade på de flesta raksträckor, men trots detta var vi ikapp dem hela tiden. Mahjong har verkligen turbo när han lägger i högsta skritt-växeln! I övrigt jobbade han på riktigt fint i alla fall.

Bebis innan ridturen!


Någon hade upptäckt min v-blogg från dagen när jag lyckats ladda upp den direkt efter att jag filmat in den! Fixar appar till mobben så att jag kan slänga upp vblogg direkt när jag gjort dem, bra va?

Som sagt, det blev ett test - och det funkade!


Jag tycker att det går lite dåligt med kommenterandet endå, på föregående inlägg? Ni som hängt på och kommenterat - grymma är ni! Men ni som sneglar in på bloggen men inte tar er 2 sekunder och kommenterar och visar engaemang - tråkiga :(


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Fin blogg :) kolla gärna in min :D <3

2011-04-17 @ 19:43:03
URL: http://livetsomenalex.blogg.se/
Postat av: Emelie

Roligt att allt gick så bra! :D

2011-04-17 @ 19:44:25
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: Nathalie

När du rakar hästarna, rakar du hela benen då? :) Ser ut så på lille Martijn iaf ;)

2011-04-17 @ 20:45:45
Postat av: jessica

fin häst :)

2011-04-17 @ 20:49:31
URL: http://jessicahagstrom.blogg.se/
Postat av: Louise

Fin blogg och fin häst:)

2011-04-17 @ 20:56:45
URL: http://silverhasten.blogg.se/
Postat av: anna

har aldrig sett att du skrivit om foder någonstans, skulle vara väldigt intressant att höra vad och hur du fodrar dina hästar med :) vad dom för när på dygnet osv och varför du fodrar med det du gör.

2011-04-17 @ 21:12:37
Postat av: Amanda

Fina martijn!!!

2011-04-18 @ 12:29:39
URL: http://rilfarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0