Fotosession/idioti i snön

Hej på er!
Jag har fortfarande inte kommit iväg till mina pollar, haha! Men jag tror att min kära vän Emmie kommer till mig imorgon, och då blir det massa härliga vinterbilder med hästarna hoppas vi på i alla fall! Skulle ju vara surt om all snö försvann över natten nu bara för det, men med minusgrader och så pass mycket snö så bör det ju vara kvar..

Det blev lite fotosession på bara mig idag, och visst sådannt är jätteroligt också. Gillar att både stå framför och bakom kameran, även fast jag aldrig skulle kunna bli modell, så kan man vara sin egen modell och mixtra och trixa med färger, klädsel, smink, posering osv, eller hur?

Och för att inte tala om hur KUL det är att leka i snön! Är det bara jag som är så fruktansvärt barnslig!? Ni skulle bara se hur jag simmade som en fisk på gräsmattan förut, för att inte tala om när jag var så dum att jag stod under en granaktig sak, som hade ungefär 10 kg snö på en lång gren - som jag testade dra i, för att se om det skulle bli ett ""litet"" snöfall. Dessa 10 härliga kilon blev snabbt vatten innanför jackan, tröjan och linnet. Mums!


Jag är brunett utanpå, men allt står som sagt inte helt rätt till ändå..


Denna är bara för er! Man får väl bjuda lite på sig själv, typ..



Såhär härligt blött blev det under vill jag lova



Här visar vi baken lite, men vafasen ibland blir det så, haha!








Jaja, hoppas att ni inte blir arga över att det inte var några hästar med på bilderna.. jag bjöd ju trots allt på mig själv, och uppdaterade er hur läget är här i fina lilla Ljungskile, haha :D


Kommentarer
Postat av: Sandra

Alla bilder är jättefina, men du blev xtra bra på den sista! sjukt fin! :)

2010-11-27 @ 16:09:31
Postat av: Anonym

Vad söt du är!

2010-11-27 @ 18:18:28
Postat av: Anonym

Fina bilder! :D

2010-11-28 @ 00:08:56
URL: http://vikkanjohanssonn.blogg.se/
Postat av: sara

Gud vad söt du är :D

2010-12-21 @ 14:13:40
URL: http://sarahickman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0