Tisdag på Höglanda

Hej Hej!

Ni kanske tror att det är Sofia eller Linn som skriver, måste medela att så är det tyvärr inte... Jag heter Lovisa Jacobsson och är Gennes roomie här på Höglanda. I detta inlägg tänkte jag berätta hur jävla jobbig hon är att bo med! Nä nu skojade jag bara. Sofia är en grymt go tjej med en aningens städnoja så hon är lätt att leva med!

Lite snabb-info om mig; Heter Lovisa då, och fyller 18 i Januari (wohoo!) Jag kommer från Skaftö (utanför Lysekil) så jag har tävlat i samma region som Sofia (när hon inte var lika grym som nu) så jag visste mycket väl vem hon var innan jag började här. Har ingen egen häst men har tävlat mycket dressyr på skaftö rk´s ponny Fancy Lad upp till regional nivå. På SRG har jag en skolhäst.

Sofia berättade inte direkt vad jag skulle skriva om, hon sa "skriv något" så jag får väl berätta vad vi har hittat på idag, för det är väl det man gör på en blogg, right?
Första lektionen vi hade i morse var Djursjukvård där vi har en veterinär som lärare, intressant kurs där man lär sig vettiga saker (tillskillnad från typ matte..) Denna dag var det prov i Brunst, betäckning och vård av ett dräktigt sto som stod på schemat. Jag tror alla hade förväntat sig ett stort och svårt prov men iallafall jag blev posetivt överaskad. Efter maten var det Hoppning/Datakunskap som gällde, halva klassen har Hoppning och halva har Datakunskap. I hoppningen tränar vi för Maria "Mia" Ingvarsson och dagens övning bestod av uppvärming genom att hoppa på en 8-volt och sedan hoppade vi en liten bana. Också i datorkunskapen var det prov, operativsystem, moderkort, RAM-minne osv var ord som surrade i våra skallar inför provet.

Sofia och jag på bergakungen i göteborg <3

Jag och Fancy Lad på Orust i höstas.

Ha det bra!
Lovisa

Kommentarer
Postat av: julia

hittade denna bloggen när jag kollade runt lite,

tycker att hennes "namnteckning" är väldigt lik eran. rätt fult av henne att ta efter!

http://isabellejeppsson.blogg.se/

2010-12-07 @ 20:16:39
Postat av: Anonym

Kul med gästbloggning, men jag saknar våran Genne! :(

2010-12-07 @ 21:45:50
Postat av: Anonym

Haha Genne skriv om Stallet.se tiden! :D

2010-12-08 @ 07:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0