Tävlings resultat :)

Hej på er, nu är jag hemma efter en KALL tävlingsdag!
Började med att jag fick för mig att strömmen gått för att lamporna krånglade i mitt rum och mobilen slutat laddas - så jag lyser med det svaga mobil ljuset för att hitta kläder och allt. Tog helt sjukt mycket längre tid allting när det var kolsvart, sedan kommer jag ner och så sitter hela familjen och käkar med TÄNDA lampor = strömmen hade inte gått.. Blir så trött på att vara blond ibland! haha.
Dessutom har jag bara sovit i 3 timmar inatt, kan verkligen inte sova på kvällarna längre, inte det bästa kanske. Lite väl mycket i huvudet kanske..? Så är det ibland tyvärr ju.

Till resultat nu då -
Duktig och fin ponnyskrutt vill jag lova!:')
Hoppade en L:C & L:B idag, Winnie behövde ha två enkla klasser där han slapp tänka så mycket och bara kunde ha kul - vilket han verkligen verkade ha idag!;)

L:C -
Dubbelnolla och bra tid, räckte till en 2:a placering!:D
Kändes sådär överlag, jag red iväg honom lite i grunden och det blev lite tjaffsigt mot handen i omhoppningen. Men han är ju så het nu på vintern så det är svårt att få allt att bli sådär bra och lugnt. Menmen, HAN var nöjd och det var det viktigaste :')

L:B -
4 fel i grunden, precis utanför placering.
L:Bn kändes mycket mycket bättre, jag red bättre och han var lite lugnare. Petade tvåan, han var lite stressig efter ärovarvet och aa, inte mycket att säga om det. Han hade tankarna på annat håll helt enkelt ;) Men den här rundan var helt okej och det kändes mycket bättre vilket var skönt :)



Haha, såhär fin bild fångade mamma på mig & Winnie när jag försöker trä på mig medalj ;)
Miccan var där och fotade lite, så det kommer finare bilder sedan. Plus att jag kan slänga upp en film från L:Bn (ända rundan som filmades) så ni får hålla utkik :D




Kommentarer
Postat av: Tove

Kul att det gick bra, och grattis till placeringen! :)

2010-12-27 @ 17:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0