Hade det varit ett läsvärt inlägg kanske..?



För det första, tack!
Jag är inget proffs utan jag kan bara skriva efter egna erfarenheter :)

Men en sak kan jag lova - och det är att man blir ordentligt härdad av att vara en driven tjej som vågar sticka ut & dessutom driva en stor blogg - vilket både jag och Sofia är. Så att vi både har fått lära oss att tackla anonyma kommentarer på bloggarna som vi drivit och driver, fått ta skit på tävlingar & fått höra det ena och det andra om både oss själva och våra hästar är något jag kan garantera!

Men alla lär sig att tackla sånt här olika & jag tror säkert att jag och Sofia har tusen olika sätt och tips att dela med oss av när det gäller sånt här. Det jag också vet är att ingen kommer undan svek & snack i den här sporten så tips från alla håll och från alla människor är något i alla fall alltid jag är öppen för!

Så kanske att jag skulle snacka med Sofia och sedan att vi skriver ett gemensamt inlägg om hur vi tacklar sånna här tråkigheter och går vidare? Hur vi ser på det och hur vi jobbar på att inte ta åt oss?

Både jag och Sofia är två tjejer som tänker och känner mer en ni som inte känner oss tror kan jag tänka mig. Vi är inte alltid så tuffa och hårda som vi kan verka ;)


Hihi, Sofia i mitt kök efter en rolig utekväll där kvällsmaten fick bli chockladpuddning sisådär vid halv fyra på morgonen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0