Film från idag!

Äntligen kan jag komma till stallet innan klockan halv 6 då det är kolsvart ute! Så nu försöker jag att få igång mina pollar! Har ridhus att rida i med Mahjong fram tills nyårsafton i alla fall, med skrittavstånd då det ligger på andra sidan dalen. (Ca 10-15 min dit). Man ska bara ta sig dit också, på isgatan, hihi. Martijn den busen red jag en liten sväng ute med idag, överpigg om något!

Idag så tog jag & Mahjong och skrittade bort till ridhuset i alla fall. Ridningen är ganska lite eftersom att han först vilat 4,5 veckor, sedan varit på väg igång i ca 2 veckor (skritt, trav, ytterst lite gal) för att sedan fått vila/skritta/gå lite ojämt i ungefär 2 veckor till, pga olika skäl. Men nu är det andra dagen han rör på sig ordentligt såhär, och han var superpigg och trevlig! Böjbar och mjuk i sidorna trots allt!

Här kommer en liten film från när vi red idag, som mamma filmade:
(Och ja, jag rider i mössa för det var 20 minus när vi gick dit, så till och med mina ögonfransar blev is på, galet! Och dessutom har jag mjukisbyxor över ridbyxorna, lager med tröjor samt tretornstövlar men icke "rid" haha!)

Och som sagt så sätts han igång, så vi rullade mest på, kände på någon öppna/sluta, lite lyft form och så men mest chillade på det liksom, ha roligt och röra på sig, komma igång helt enkelt! :)


Jag & Mahjong tar ett litet pass i ridhuset. Väldigt lite eftersom att han först vilat 4,5 veckor, sedan varit på väg igång i ca 2 veckor (skritt, trav, ytterst lite gal) för att sedan fått vila/skritta i ungefär 2 veckor till, pga olika skäl. Men nu är det andra dagen han rör på sig ordentligt såhär, och han var superpigg och trevlig!

Kommentarer
Postat av: amanda

vad heter låten? :)

2010-12-25 @ 21:49:23
URL: http://aamandafroberg.blogg.se/
Postat av: sofia

Du ser ut att rida så himla mjukt och gillar verkligen hur du rider! Han är toksnygg din pålle, blir kul att se hur det kommer gå för er på tävlingarna nästa år :)

2010-12-25 @ 21:59:13
Postat av: Ingrid

Alltså näääe vad du sjönk i mina ögon nu när du red utan hjälm!!!!!!!

hahaha nä men snygga är ni :D

2010-12-25 @ 22:55:37
URL: http://dressyrmupparna.se
Postat av: Anonym

så finaaaa ni är :D ♥

2010-12-25 @ 23:44:47
Postat av: Anonym

varför får man aldrig se filmer på din andra häst? :)

2010-12-26 @ 00:08:04
URL: http://http:/ddanielasandlund.devote.se
Postat av: Anonym

ser jätte fint ut jue :) men man ska igentligen aldrig rida när det är så kalt för det är farligt för musklerna på hästen, men nu red itne du så tufft ju så det gör nog inte så mycket då :)

2010-12-26 @ 20:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0